Hoe Poorten Voor Minecraft Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Poorten Voor Minecraft Te Openen
Hoe Poorten Voor Minecraft Te Openen

Video: Hoe Poorten Voor Minecraft Te Openen

Video: Hoe Poorten Voor Minecraft Te Openen
Video: How to: Port forward your Minecraft server (ANY VERSION) | Working 2024, Mei
Anonim

Veel Minecraft-fans dromen ervan hun eigen server te maken. Tegelijkertijd streven ze er niet altijd naar om van een dergelijke bron een favoriete plek te maken voor veel gamers om te spelen. Soms willen ze gewoon een soort lokaal netwerk hebben waar ze de "minecraft"-kunst met vrienden kunnen oefenen volgens hun eigen regels. Dit resulteert echter vaak in een probleem met het openen van poorten.

Door poorten te openen, zal de nieuwe server werken
Door poorten te openen, zal de nieuwe server werken

Noodzakelijk

  • -modem
  • - speciale sites

instructies:

Stap 1

Als u een soortgelijk probleem tegenkomt, kijk dan eerst naar uw lokale IP-adres. Ga hiervoor naar een van de speciale sites: 2ip.ru, speed-tester.info, ip-ping.ru, enz. In de meeste gevallen is dit 192.168.1.1 of 192.168.1.2 (soms is het 192.168.0.1). Voer het in de adresbalk van uw browser in. Voer in het venster dat verschijnt admin in als login en wachtwoord. In sommige situaties moet u een of zelfs beide vereiste regels leeg laten (in plaats van daar het woord admin in te voeren) - afhankelijk van de specifieke instellingen van uw router.

Stap 2

Ga als volgt te werk in het menu van dit internetdistributieapparaat. Als u een router van het merk D-Link heeft, gaat u naar het tabblad Geavanceerd, selecteert u Virtuele servers, vervolgens Toevoegen en voert u een naam in voor uw toekomstige speeltuin (bijvoorbeeld alleen Minecraft Server). Voer in alle regels met de externe poort (begin en einde) het poortnummer in - 25565, doe hetzelfde voor de interne poort en het protocol moet UDP zijn. Klik nu op Toepassen, opslaan en herstart je router.

Stap 3

Ga voor een apparaat van ZyXEL naar het tabblad Netwerken, selecteer daar NAT en daar Port Forwarding in. Voer daar het poortnummer in op de vereiste regel - 25565. Sla nu eenvoudig de gemaakte instellingen op en start de router opnieuw op. Voor andere vergelijkbare apparaten heb je misschien een iets andere volgorde van acties en tabbladnamen nodig, maar de algemene principes blijven hetzelfde. Trouwens, u mag in geen geval op de knoppen Verwijderen of Verwijderen drukken. Je zal de poort zeker niet op deze manier openen, maar je kunt gemakkelijk storingen veroorzaken in de werking van de router (ook die waarvoor herinstallatie nodig is).

Stap 4

Als je een zeer krachtige antivirus en firewall (firewall) hebt, moet je ook een paar items toevoegen aan de lijst met hun uitsluitingen. Ga door het startmenu naar het bedieningspaneel van de computer en daar - naar het beveiligingscentrum. Selecteer vervolgens Windows Firewall en ga naar het tabblad met zijn uitzonderingen. Klik daar op "Poort toevoegen", in de eerste regel die wordt geopend, wijs het een naam toe, in de tweede - schrijf het nummer (25565) en vink ook het item "UDP-poort" aan. Klik tweemaal op OK en alles zou moeten werken.

Stap 5

Als je Windows Vista of 7 hebt en geen XP, ga dan iets anders te werk. Ga op dezelfde manier naar het configuratiescherm, maar open daar de administratie en selecteer de firewall in geavanceerde beveiligingsmodus, of voer gewoon de opdracht wf.msc in. Open nu de poort in uw antivirusprogramma. De specifieke procedure hier hangt uitsluitend af van het soort beveiligingsprogramma dat is geïnstalleerd, maar het principe zal in alle gevallen ongeveer hetzelfde zijn. Zoek de lijst met uitzonderingen, voeg daar Java en poort 25565 toe. Daarna zal de lankmoedige gameserver werken.

Aanbevolen: