Poorten Openen In Akado

Inhoudsopgave:

Poorten Openen In Akado
Poorten Openen In Akado

Video: Poorten Openen In Akado

Video: Poorten Openen In Akado
Video: КАК ОТКРЫТЬ ПОРТЫ В 2021? 💕 РАБОЧИЙ И САМЫЙ ЛЕГКИЙ СПОСОБ 💕 HOW TO OPEN PORTS WITH NGROK IN 2021? 2024, Mei
Anonim

Wanneer poorten niet openen wanneer er verbinding wordt gemaakt, ligt het probleem meestal bij virussen op de computer. De meeste van deze problemen ontstaan wanneer u bepaalde wijzigingen aanbrengt in de pc-instellingen.

Poorten openen in Akado
Poorten openen in Akado

instructies:

Stap 1

Als u bepaalde problemen ondervindt bij het openen van poorten op uw internetverbinding, controleer dan de firewall en andere beveiligingsinstellingen van uw besturingssysteem. Controleer ook vooraf of er andere programma's zijn die de netwerkactiviteit op uw computer regelen.

Stap 2

Zorg ervoor dat er geen virussen zijn door te controleren met de juiste hulpprogramma's, onthoud ook de laatste programma's die u op uw computer hebt geïnstalleerd, aangezien veel van hen tijdens de installatie een bericht in de instellingen kunnen weergeven over het aanbrengen van wijzigingen in de configuratie van de netwerkapparatuur, of dit werd standaard aangenomen. Dit kunnen verschillende programma's zijn voor het instellen van controle over de bekeken inhoud en andere programma's met vergelijkbare functies.

Stap 3

Controleer of dit het specifieke probleem van uw computergebruiker is. Maak een nieuw account aan en kijk of de verbindingspoort opengaat. Het is het beste om tegelijkertijd een nieuwe internetverbinding tot stand te brengen, zonder de gebruikersnaam en het wachtwoord op te geven en alle programma's die op de achtergrond draaien te beëindigen. Als de poorten niet opengaan, kan dit ook aan de apparatuur van de provider liggen.

Stap 4

Als je de mogelijkheid hebt om extra netwerkapparatuur te gebruiken, bijvoorbeeld een tweede geluidskaart of een extra computer, test dan de werking ervan. Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de technische ondersteuning door de operator van het probleem op de hoogte te stellen en aanvullende gerelateerde opties op te geven die specifiek zijn voor uw computer.

Stap 5

Start de computer opnieuw op nadat u deze hebt losgekoppeld van het lokale netwerk en de stekker uit de netwerkkaartconnector hebt verwijderd. Wacht ongeveer 10 minuten en plaats het terug op zijn plaats en sluit vervolgens opnieuw aan. Controleer ook of standaardadressen zijn toegewezen in TCP-eigenschappen als u dit protocol gebruikt.

Aanbevolen: