Hoe Een Bestand Naar Schijf Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Naar Schijf Te Schrijven
Hoe Een Bestand Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Een Bestand Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Een Bestand Naar Schijf Te Schrijven
Video: Bestanden herstellen van een usb stick of schijf 2024, April
Anonim

Wij, als pc-gebruikers, moeten soms informatie van de ene computer naar de andere overbrengen met behulp van verschillende media. Er zijn verschillende soorten: flashcards, cd's en dvd's. Ze verschillen allemaal van elkaar in het volume en de methoden voor het opnemen van informatie. Daarnaast zijn cd- en dvd-schijven ook onderverdeeld in R+, R- en RW. Schijven R+ en R- zijn wegwerpbaar. Maar een RW-schijf kan meerdere keren worden gebrand. Om informatie naar een schijf te schrijven, kunt u het beste speciale programma's gebruiken die gemakkelijk te vinden zijn op internet. Maar je kunt een cd branden zonder een speciaal programma met behulp van Windows-tools.

Hoe een bestand naar schijf te schrijven
Hoe een bestand naar schijf te schrijven

Noodzakelijk

Een drive met een cd-brandfunctie

instructies:

Stap 1

Niet alle stations kunnen cd's branden. Er zijn mensen die alleen informatie lezen. U kunt erachter komen of uw schijf kan schrijven door de specificaties in de documenten te lezen. Als alles in orde is, plaatst u een lege schijf in het station.

Stap 2

Vervolgens zoeken we het bestand dat we nodig hebben op de computer en selecteren het. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren" in het vervolgkeuzemenu. Het bestand is naar het klembord gekopieerd.

Stap 3

Open vervolgens uw schijf om op te nemen. Open hiervoor Deze computer. Zoek de gewenste schijf in het veld Apparaten met verwisselbare media. We openen het en zien dat de schijf helemaal leeg is. Klik met de rechtermuisknop op het witte veld, selecteer "Plakken" in het vervolgkeuzemenu. We wachten even en zien het bestand, dat nu zichtbaar is op de schijf. Maar het is voorlopig als een tijdelijk bestand gepost. Het bestand staat nog niet fysiek op schijf. Als u op dit punt de schijf verwijdert en vervolgens weer terugplaatst, is deze weer leeg. Daarom gaan we door met opnemen.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop in het vak naast het bestand. Selecteer in het menu dat verschijnt het item Bestanden op cd branden. Het venster "Wizard CD Writer" verschijnt. In het veld "CD-naam" kunt u een titel typen, maar dit is optioneel. Klik op de knop "Volgende" en wacht. Wanneer de schijf is gebrand, verschijnt er een venster met de knop "Voltooien", druk erop. De schijf is gebrand. Nu kunt u alle opgenomen informatie op elke computer bekijken.

Aanbevolen: