Spellen Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Inhoudsopgave:

Spellen Naar Een Geheugenkaart Schrijven
Spellen Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Video: Spellen Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Video: Spellen Naar Een Geheugenkaart Schrijven
Video: Handleiding: Android-apps naar je geheugenkaart verplaatsen (Dutch) 2024, Mei
Anonim

Veel van de huidige mobiele apparaten kunnen niet alleen worden gebruikt voor het beoogde doel, maar ook voor games. Mobiele telefoon, e-book, tabletcomputers en smartphones - elk van de apparaten kan worden gebruikt als spelplatform. Om het bestaande arsenaal aan entertainment aan te vullen, moet u nieuwe naar de geheugenkaart schrijven.

Spellen naar een geheugenkaart schrijven
Spellen naar een geheugenkaart schrijven

instructies:

Stap 1

Download het spel voor uw apparaat. Als u wilt weten welke games en waar u kunt downloaden, start u een webbrowser en opent u de site van de zoekmachine. Voer een zoekopdracht in, bijvoorbeeld "Games voor …", waarbij in plaats van punten de naam van uw apparaat wordt weergegeven. Zoek een geschikte bron met softwareproducten waarin u geïnteresseerd bent. Download het gewenste programma, meestal worden gedetailleerde instructies en handleidingen samen met de installatiebestanden verspreid. Onthoud de map waarin je het spel hebt opgeslagen.

Stap 2

Geef toegang tot de geheugenkaart van uw apparaat vanaf een computer. Voor smartphones sluit u de kabel aan op de telefoon met het ene uiteinde en het andere op een USB-poort van de systeemeenheid. Er verschijnt een verzoek op het scherm over de bedieningsmodus, beantwoord deze door deze optie te kiezen: Apparaat voor massaopslag. Open daarna "Deze computer" en u ziet een nieuwe logische schijf met het label "Verwisselbare schijf G:". De letter kan van alles zijn, afhankelijk van het aantal partities op uw harde schijf. Sluit de e-reader eenvoudig aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Als je een apparaat hebt voor het lezen en schrijven van geheugenkaarten, een kaartlezer, kun je het spel rechtstreeks vanaf je computer op de kaart opnemen.

Stap 3

Steek de geheugenkaart in de kaartlezer, steek hem in een vrije USB-poort. De gegevenstoegangsindicator licht op en u kunt de kaart openen via "Deze computer".

Stap 4

Open de map met gedownloade games voor uw apparaat. Meestal worden toepassingen gedistribueerd in een gecomprimeerde, gearchiveerde vorm. Klik daarom eerst met de rechtermuisknop op het gedownloade archiefbestand, selecteer "Uitpakken …" en selecteer vervolgens een specifieke map. Open deze map, selecteer alle bestanden en klik er met de rechtermuisknop op. Klik op de regel "Kopiëren" en ga naar het venster met de inhoud van de geheugenkaart. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer de optie Plakken. Voor veel systemen moeten games en programma's naar de hoofdmap van de geheugenkaart worden gekopieerd en niet naar een map.

Stap 5

Koppel het apparaat los van de computer, steek de kaart met het opgenomen spel erin (als je een kaartlezer hebt gebruikt). Open de ingebouwde bestandsviewer, op smartphones is dit "Explorer", op tablets, spelers en e-books kan de naam afwijken. Zoek de gekopieerde installatiebestanden voor het spel en voer ze uit - meestal moet je een bestand openen met de naam Setup. Volg de instructies van de installatiewizard of volg de instructies als deze bij het spel zijn geleverd.

Aanbevolen: