Hoe Een Programma Naar Schijf Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Een Programma Naar Schijf Te Schrijven
Hoe Een Programma Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Een Programma Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Een Programma Naar Schijf Te Schrijven
Video: Case Study: Hoe Sjaak 22 deelnemers kreeg voor zijn programma 2024, April
Anonim

Tegenwoordig hebben USB-flashstations hun niche ingenomen als een universeel mobiel opslag- en informatieopslagmedium. Er zijn echter momenten waarop u het volledige volume van de flashdrive nodig hebt en de bestanden beginnen te "zwerven" naar de harde schijf en vice versa. Ondertussen kunt u de nodige programma's opslaan op dvd's of cd's die bedoeld zijn voor opname.

Hoe een programma naar schijf te schrijven
Hoe een programma naar schijf te schrijven

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om te branden is door de standaard Windows-brandsoftware te gebruiken. Plaats de schijf in het station en sluit deze. Het autorun-venster wordt geopend, daarin moet u de regel "Bestanden naar schijf schrijven" selecteren. Geef vervolgens aan op welke media je ze wilt branden: USB of CD/DVD. Stel in de bovenstaande regel de stationsnaam in. Klik volgende.

Stap 2

Er wordt een leeg venster geopend met een verborgen Desktop.ini-bestand. In dit venster moet u de benodigde softwarebestanden kopiëren. Dit kan via het klembord of door te slepen en neer te zetten van venster naar venster. Het vereiste bestand of de gewenste map verschijnt in het venster. Klik op de knop Branden op cd en wacht tot het brandproces is voltooid.

Stap 3

Er zijn een aantal programma's die gespecialiseerd zijn voor het branden van schijven. Bijvoorbeeld het Nero-pakket. Het is betaald, maar met een proefperiode. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het op uw computer. Start de Nero Burning ROM-toepassing. Het venster "Nieuw project" wordt geopend. Configureer in de tabbladen de vereiste opnameparameters (opnamesnelheid, beschikbaarheid van meerdere sessies, enz.). Als de te branden bestanden bestanden bevatten met een capaciteit van meer dan 1 GB, is het de moeite waard om het compilatietype UDF (voor dvd's) te gebruiken. Klik op Nieuw.

Stap 4

Het geopende venster wordt in twee helften gesplitst. Aan de linkerkant is een lijst met bestanden die moeten worden geschreven. Aan de rechterkant - die op de media. Selecteer het pad van het gewenste bestand in het rechtervenster en sleep het naar het rechtervenster. Op dezelfde manier kunt u slepen en neerzetten vanuit mapvensters. Wanneer de vereiste bestanden klaar zijn om te branden, klikt u op de knop "Branden" in een nieuw venster - "Branden". Wacht tot de opname is afgelopen.

Stap 5

Schrijven naar schijf in andere vergelijkbare programma's wordt op een vergelijkbare manier uitgevoerd. De namen van opties, functies of knoppen kunnen verschillen afhankelijk van de interface van de programmafabrikant, maar het principe zal hetzelfde zijn.

Aanbevolen: