Hoe Het Systeem Te Herstellen In De Veilige Modus

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Herstellen In De Veilige Modus
Hoe Het Systeem Te Herstellen In De Veilige Modus

Video: Hoe Het Systeem Te Herstellen In De Veilige Modus

Video: Hoe Het Systeem Te Herstellen In De Veilige Modus
Video: Hoe op te starten in de veilige modus in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Onjuiste installatie van apparaatstuurprogramma's of software, het optreden van kritieke systeemfouten kan instabiliteit in Windows veroorzaken of het onvermogen om het te laden. Haast u niet om het systeem opnieuw te installeren. U kunt proberen de problemen die u ondervindt op te lossen door op te starten in de veilige modus en Systeemherstel uit te voeren. Met deze tool kunt u het systeem terugdraaien naar een stabiele toestand door wijzigingen bij te houden en controlepunten te creëren.

Hoe het systeem te herstellen in de veilige modus
Hoe het systeem te herstellen in de veilige modus

Noodzakelijk

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Om een systeemherstel uit te voeren, start u uw computer opnieuw op en drukt u meerdere keren op de functietoets F8 terwijl het BIOS opstart. Selecteer met behulp van de pijltoetsen in de lijst met opstartopties het item "Veilige modus". Wanneer u in deze modus werkt, worden alleen basisbestanden en stuurprogramma's (muis, toetsenbord, monitor, schijven, standaardservices) geladen.

Stap 2

Selecteer het besturingssysteem om op te starten in de lijst en druk op Enter. Log daarna in op het systeem met beheerdersrechten. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd om "Werk in veilige modus" te selecteren of "Systeemherstel" te gebruiken. Selecteer herstel door op de knop "Nee" te drukken.

Stap 3

Het beginscherm van de wizard Systeemherstel wordt geopend. Stel het keuzerondje in op "De computer herstellen naar een eerdere staat" en klik op "Volgende". Er verschijnt een venster, onderaan in tweeën gesplitst. In het linkervenster staat een kalender met vetgedrukte dagen met herstelpunten. Stel de datum in waarop de systeemstatus moet worden hersteld. Daarna wordt in het rechtervenster een lijst met alle beschikbare herstelpunten voor die datum weergegeven. Selecteer een punt en klik op "Volgende".

Stap 4

Klik in het volgende venster nogmaals op "Volgende" om de selectie van het controlepunt te bevestigen. Daarna wordt de computer opnieuw opgestart en wordt Systeemherstel gestart. Aan het einde van het herstelproces wordt een bericht weergegeven over de succesvolle voltooiing van de bewerking, of u wordt gevraagd een ander controlepunt te selecteren voor herstel in geval van een storing.

Stap 5

Eenmaal opgestart in de veilige modus, kan Systeemherstel worden gestart vanaf de opdrachtregel. Als u besluit het systeem op deze manier te herstellen, selecteert u bij het opstarten "Opstarten in veilige modus met opdrachtregelondersteuning" en voert u na het inloggen het commando% systemroot% system32 in

estore

strui.exe en druk op Enter.

Aanbevolen: