Een Tweede Gebruiker Registreren Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Tweede Gebruiker Registreren Op Skype
Een Tweede Gebruiker Registreren Op Skype

Video: Een Tweede Gebruiker Registreren Op Skype

Video: Een Tweede Gebruiker Registreren Op Skype
Video: how to create a Skype account in sinhala 2024, April
Anonim

Skype maakt het gemakkelijk om via het web te chatten met gewone tekstberichten, of gewoon te praten en te chatten met een microfoon en webcam. Normaal gesproken maakt Skype automatisch verbinding met internet als u uw gebruikersnaam en wachtwoord al hebt ingevoerd om in te loggen. Maar wat als u niet alleen achter uw computer zit en uw partner ook wil chatten?

Een tweede gebruiker registreren op Skype
Een tweede gebruiker registreren op Skype

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - browser;
  • - Skype-programma.

instructies:

Stap 1

Skype starten. Als ze niet meteen verbinding maakt met internet, maar om een gebruikersnaam en wachtwoord vraagt, dan ben je in de juiste fase. Klik op het opschrift Don't have a Skype Name - of "You don't have a login?" Als het programma Russified is. Als je dit programma niet hebt, kun je het downloaden van de officiële website van de fabrikant www.skype.com. Download en installeer het programma op uw computer

Stap 2

Doorloop het proces van het registreren van een nieuwe Skype-gebruiker. Voer uw naam in, een unieke login voor uw Skype-account (uw naam, waarmee uw gesprekspartners u zullen zoeken). Als je zelf niets origineels kunt bedenken, vertelt het programma je de opties.

Stap 3

Voer uw wachtwoord en postadres in. Voer een geldig adres in waartoe u toegang heeft. Als u uw Skype-wachtwoord verliest, kunt u opnieuw verbinding maken via e-mail. Het wachtwoord heeft een verhoogd beveiligingsniveau en u wordt gevraagd een wachtwoord in te stellen dat bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. Het is ook vermeldenswaard dat uw wachtwoord geen eenvoudige combinaties mag bevatten die namen of geboortedata vertegenwoordigen. Wanneer u een nieuw wachtwoord invoert, moet u hoofdletters en kleine letters gebruiken.

Stap 4

Klik op de knop met het label Ik ga akkoord - maak een account aan en voltooi de registratieprocedure. Het programma wordt geopend en maakt verbinding onder een nieuw account. Als u zich met uw oude naam wilt aanmelden, klikt u op het menu Skype Sing out. Het programma zal de huidige login uitschakelen en u vragen om de parameters van een andere gebruiker in te voeren - login en wachtwoord. Zo switch je naadloos tussen meerdere accounts. Het belangrijkste is om alle gegevens correct in te voeren, zodat het systeem het IP-adres niet blokkeert voor veel onjuiste gegevensinvoer.

Aanbevolen: