Een Nieuwe Skype-gebruiker Maken

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Skype-gebruiker Maken
Een Nieuwe Skype-gebruiker Maken

Video: Een Nieuwe Skype-gebruiker Maken

Video: Skype - Account maken en Basis 2022, December
Anonim

Skype is een revolutionair communicatiemiddel. Voor veel mensen heeft Skype al lang een gewone telefoon vervangen, aangezien bellen van computer naar computer met Skype gratis is en bellen van computer naar telefoon veel winstgevender is dan traditionele. Het zal zelfs voor een beginnende gebruiker niet moeilijk zijn om een ​​nieuwe gebruiker van deze gegevens aan te maken.

Een nieuwe Skype-gebruiker maken
Een nieuwe Skype-gebruiker maken

instructies:

Stap 1

Om een ​​nieuwe Skype-gebruiker te registreren, hebt u een clientdistributiekit nodig. Download het via de link http://www.skype.com/intl/ru/get-skype/ van de officiële website van de klant. Voer de distributie uit. De installatie start binnen enkele seconden en wordt rechtstreeks vanaf internet gedaan. Klik na de installatie op de knop "Voltooien" en schakel het selectievakje "Skype starten" niet uit. Wacht tot het welkomstvenster wordt geopend, in de velden waarvan u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert. Om een ​​nieuwe gebruiker te registreren, klikt u op de link "Heeft u geen login?" Onder het invoerveld met de naam "Skype login"

Stap 2

Nadat u op de bovenstaande knop hebt geklikt, wordt een dialoogvenster met de titel "Registreren" geopend. Om een ​​nieuwe gebruiker te registreren, voert u uw volledige naam in (of de volledige naam van de persoon met wie u een account registreert), bedenkt en schrijft u een login (een woord van minimaal 6 tekens, beginnend met een Latijnse letter en bestaande uit Latijnse letters en cijfers). Bedenk vervolgens een wachtwoord, dat 6 of meer tekens lang moet zijn en minimaal één letter en één cijfer moet bevatten. Voer uw e-mailadres in voor accountverificatie, ondersteuning en de laatste informatie van Skype. Klik dan op de knop "Ik ga akkoord. Maak een account aan". De nieuwe Skype-gebruiker is geregistreerd.

Stap 3

U kunt zich ook op Skype registreren door naar de officiële website van het skype.com-project te gaan en op de knop "Registreren" in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina van de site te klikken (link http://www.skype.com/go/register?intcmp=join). Het aanmaken van een nieuwe gebruiker op de servicewebsite kost wat meer tijd, omdat je bij deze registratiemethode veel van je eigen persoonlijke gegevens moet invoeren, waaronder een mobiele telefoon, en ook een captcha moet invoeren om te beschermen tegen automatische registratie.

Populair per onderwerp