Een Nieuwe Gebruiker Registreren In Skype

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Gebruiker Registreren In Skype
Een Nieuwe Gebruiker Registreren In Skype

Video: Een Nieuwe Gebruiker Registreren In Skype

Video: Een Nieuwe Gebruiker Registreren In Skype
Video: Create Skype Account Using Email Address From Android Mobile 2024, Maart
Anonim

Skype is een enorme wereld van spraak- en videocommunicatie, zowel tussen computers als tussen een computer en telefoons (zowel vaste als mobiele telefoons). Meer dan 20 miljoen mensen zijn tegelijkertijd online. Doe met hun mee!

Een nieuwe gebruiker registreren in Skype
Een nieuwe gebruiker registreren in Skype

instructies:

Stap 1

Start Skype-oproepsoftware - het welkomstvenster wordt eerst geopend. In dit venster, direct onder de inlogregel, ziet u het opschrift "U heeft geen login?". Klik erop en het programma geeft je de mogelijkheid om je te registreren door alle benodigde gegevens in te voeren.

Stap 2

Dus, in het venster "Registreren" dat wordt geopend, voert u in de daarvoor bestemde velden uw volledige naam in, logt u in om het systeem, wachtwoord en uw e-mailadres in te voeren om verschillende Skype-nieuws te ontvangen. Als u wilt dat het systeem u nieuws naar uw e-mailbox stuurt, vinkt u het vakje aan naast "Ja, ik wil mailings met nieuws en speciale aanbiedingen van Skype ontvangen".

Stap 3

Klik nu op de knop "Ik ga akkoord met het aanmaken van een account", het programma zal controleren of er al dezelfde geregistreerde login in het systeem is, en als deze niet bestaat, zal het programma automatisch inloggen op het systeem met uw zojuist ingevoerde login en wachtwoord.

Stap 4

Nu bent u een anonieme gebruiker en is het tijd om uw account nieuw leven in te blazen. Dus, in het programmavenster dat wordt geopend, waar alles al onder uw controle is, klikt u op de knop "Persoonlijke instellingen" naast uw lege avatar. Selecteer daarna in de lijst met instellingen die verschijnt "Mijn avatar wijzigen …". In het venster dat verschijnt, kunt u een avatar kiezen uit de meegeleverde set van verschillende Skype-logo's, of u kunt uw eigen logo's toevoegen, hiervoor klikt u op de knop "Open …" en selecteert u een afbeelding of foto op uw lokale schijf.

Stap 5

Vul nu meer details over jezelf in. Open hiervoor de lijst voor het wijzigen van persoonlijke instellingen, zoals u deed in stap 4, en selecteer daar het item "Mijn gegevens bewerken …". Geef in het geopende venster uw woonplaats, geboortedatum, geslacht, homepage-adres op, laat korte informatie over uzelf achter, voeg e-mailadressen en telefoonnummers toe.

Aanbevolen: