Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen?
Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen?
Video: How to Fix Windows 10 Stuck in Airplane Mode 2024, Mei
Anonim

Computers met het vooraf geïnstalleerde Windows 7-besturingssysteem zijn zo geconfigureerd dat het beheerdersaccount inactief is en dat de standaardgebruiker iets minder rechten heeft. Wanneer u programma's installeert en wijzigingen aanbrengt in het register, kunt u waarschuwingen krijgen dat er onvoldoende toegangsrechten zijn om deze bewerkingen uit te voeren.

Hoe de systeembeheerder uit te schakelen?
Hoe de systeembeheerder uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Voer de toepassing uit, waarvan de uitvoering namens de toepassing beheerdersrechten vereist. Roep hiervoor het interne menu van het bestand op (door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken) en klik op het item "Als administrator uitvoeren". Wijzig uw eigen gebruikersrechten in admina. Start gebruikersaccounts. Typ hiervoor de opdracht control userpasswords2 in de regel Uitvoeren in het hoofdmenu Start.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Geavanceerd" en klik op dezelfde knop om het venster met gebruikers- en groepsinstellingen te openen. Zoek uw gebruiker en klik met de rechtermuisknop op zijn naam en selecteer vervolgens "Eigenschappen". Klik op het tabblad Groepslidmaatschap en voeg de groep Administrators voor de gebruiker toe. Om dit te doen, klikt u op de knop "Toevoegen", vervolgens - "Geavanceerd" en "Zoeken". Selecteer een groep en klik op "OK". Voltooi het toevoegen van de groep en klik op "Toepassen". Start uw computer opnieuw op om uw nieuwe systeemmachtiging van kracht te laten worden.

Stap 3

Als er een wachtwoord is ingesteld voor de gebruiker "Beheerder", kan dit worden verwijderd met behulp van de LiveCD, die het hulpprogramma Windows Key Enterprise bevat. Start op vanaf schijf en reset je wachtwoord. Als u dergelijke media niet heeft, kunt u deze in een speciaalzaak kopen. Op dit moment heeft bijna elke distributie van het besturingssysteem ingebouwde hulpprogramma's op de schijf.

Stap 4

U kunt ook een afbeelding van een dergelijk systeem downloaden van internet. U kunt uw eigen wachtwoord instellen voor de beheerder. Ga hiervoor naar "Gebruikersaccounts". Selecteer vervolgens het beheerdersitem. Selecteer "Wachtwoord instellen". Voer uw wachtwoord in, bij voorkeur hoofdletters en kleine letters. Sla de wijzigingen op en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: