Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen
Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Systeembeheerder Uit Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Fix Windows 10 Stuck in Airplane Mode 2023, Februari
Anonim

De procedure voor het uitschakelen van de ingebouwde beheerdersaccount gaat ervan uit dat een gebruiker lid is van de lokale beheerdersgroep van de computer.

Hoe de systeembeheerder uit te schakelen
Hoe de systeembeheerder uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van het bureaubladitem "Deze computer" op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Besturing" te selecteren om het loskoppelen van het ingebouwde beheerdersaccount te starten.

Stap 2

Vouw het knooppunt Lokale gebruikers en groepen aan de linkerkant van het toepassingsvenster uit en selecteer Gebruikers.

Stap 3

Open de parameter "Beheerder" door te dubbelklikken en ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het veld "Account uitschakelen" en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken (voor Windows XP).

Stap 5

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en voer de cmd-waarde in het tekstvak van de zoekbalk in.

Stap 6

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Zoeken" te klikken en roep het contextmenu van het gevonden element cmd.exe op door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 7

Geef Uitvoeren als beheerder op en voer net user Administrator / active: no in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter in.

Stap 8

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de functietoets Enter te drukken en terug te keren naar het hoofdmenu "Start" om een ​​alternatieve bewerking uit te voeren om het ingebouwde computerbeheerdersaccount uit te schakelen.

Stap 9

Voer de waarde secpol.msc in het btrcnjdjt-zoekbalkveld in en bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 10

Vouw het menu Lokaal beleid uit in het linkerdeelvenster van het editorvenster en selecteer Beveiligingsinstellingen.

Stap 11

Selecteer Accounts: Account Status Administrator en selecteer Uitschakelen (voor Windows 7).

Stap 12

Keer terug naar het hoofdmenu van Windows 7 Professional Start en voer lusrmgr.msc in het testvak van de zoekbalk in.

Stap 13

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op Enter te drukken en open het contextmenu van het beheerdersaccount door met de rechtermuisknop te klikken in het geopende venster van de module Lokale gebruikers en groepen.

Stap 14

Specificeer het item "Eigenschappen" en pas het selectievakje toe op het veld "Account uitschakelen".

Stap 15

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken en sluit de module af om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows 7 Professional).

Populair per onderwerp