Hoe De Cachemap Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Cachemap Te Vinden
Hoe De Cachemap Te Vinden

Video: Hoe De Cachemap Te Vinden

Video: Hoe De Cachemap Te Vinden
Video: Гранаты на de cache // Grenades on map de_cache 2024, Mei
Anonim

De cachemap is een tussenliggend klembord met RAM. De cache biedt snelle toegang tot de benodigde gegevens van het besturingssysteem en verbetert de algehele prestaties van de computer.

Hoe de cachemap te vinden
Hoe de cachemap te vinden

instructies:

Stap 1

In het Windows-besturingssysteem is er een speciale Temp-map. Het bevindt zich op de C: WindowsTemp-schijf, dit is de map voor het opslaan van tijdelijke bestanden van het systeem. Deze bestanden kunnen handmatig worden verwijderd, maar het is beter om dit met een speciaal programma te doen, bijvoorbeeld CCleaner.

Stap 2

Er is ook een wisselbestand, dat in wezen de systeemcache is. Het wordt gebruikt als er niet genoeg RAM is. Het is onmogelijk en onnodig om er toegang toe te krijgen voor een gewone gebruiker. De processor heeft ook een eigen cache, toegang daartoe is onmogelijk.

Stap 3

Elke browser gebruikt zijn eigen cachemap. Het slaat verschillende elementen op van de webpagina's die u bezoekt. Dit kunnen afbeeldingen, flash-animaties, enz. Het opslaan wordt uitgevoerd om alle volgende downloads van deze pagina's te versnellen.

Stap 4

Van tijd tot tijd moet de cache van de browsermap worden gewist. Dit kan handmatig worden gedaan, of u kunt de juiste instellingen in het programma instellen zodat het opschonen plaatsvindt wanneer u de browser sluit.

Stap 5

In de ingebouwde Windows-browser - Internet Explorer, bevindt de cachemap zich op: C: Documenten en instellingen Gebruiker Lokale instellingen Tijdelijke internetbestanden.

Stap 6

Deze map is de systeemmap en wordt niet standaard weergegeven. Om het weer te geven, moet u het volgende doen. Open een willekeurige map. Ga in het bovenste menu naar "Extra" - "Mapopties". Open het tabblad "Beeld", blader door de lijst en verwijder de aanwijzer van het item "Beveiligde systeembestanden verbergen (aanbevolen)". Verplaats de aanwijzer naar Systeembestanden en mappen weergeven.

Stap 7

In de Opera-browser bevindt de cachemap zich op: C: Documents and SettingsAdminLocal SettingsApplication DataOperaOperacache. U kunt alle adressen van de systeemmappen van de opera bekijken door op het Opera-pictogram in de linkerbovenhoek te klikken. Selecteer vervolgens "Help" en vervolgens "Over". De sectie "Paden" bevat de adressen van alle systeemmappen, inclusief het adres van de Opera-mapcache.

Aanbevolen: