Hoe Een Sata-stuurprogramma Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sata-stuurprogramma Toe Te Voegen
Hoe Een Sata-stuurprogramma Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Sata-stuurprogramma Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Sata-stuurprogramma Toe Te Voegen
Video: How to Update and Uninstall Device Drivers in Windows 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenten waarop u het sata-stuurprogramma handmatig moet installeren. Dit is met name het geval als u een besturingssysteem op een moderne computer moet installeren, waarvan de distributiekit dit stuurprogramma eenvoudigweg niet bevat. Dit komt doordat voor nieuwe computers harde schijfcontrollers worden gebruikt, die later verschenen dan bijvoorbeeld Windows XP. Daarom, als u om de een of andere reden een van de oude besturingssystemen op uw computer moet installeren, kunt u dit eenvoudigweg niet doen zonder het sata-stuurprogramma, omdat het systeem tijdens het installatieproces uw harde schijf niet kan detecteren.

Hoe een sata-stuurprogramma toe te voegen
Hoe een sata-stuurprogramma toe te voegen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - nLite-programma.

instructies:

Stap 1

De handigste manier om sata-stuurprogramma's te installeren, is door ze rechtstreeks te integreren in het besturingssysteem dat u nodig hebt. Dit kan met het nLite-programma. Download het en installeer het op uw harde schijf. Download dan de sata-drivers, bij voorkeur voor je chipset. U kunt informatie vinden over de chipset waarmee uw moederbord is uitgerust met de instructies ervoor of op de website van de fabrikant. Pak de stuurprogramma's uit in een willekeurige map.

Stap 2

Plaats de schijf van het besturingssysteem in het optische station. Maak een nieuwe map op uw harde schijf en kopieer de volledige inhoud van de schijf van het besturingssysteem daar. Start vervolgens het nLite-programma. Selecteer Russisch als interfacetaal en ga verder. Klik in het volgende venster op de bladerknop en geef het pad op naar de map waar u de inhoud van de schijf met het besturingssysteem hebt gekopieerd. Hiermee wordt het besturingssysteem dat u hebt gekopieerd, gecontroleerd. Na voltooiing zal informatie over het besturingssysteem verschijnen. Klik twee keer op de knop Volgende.

Stap 3

Vink in het venster dat verschijnt het item "Drivers" en "Bootable ISO image" aan. Ga dan verder. Het volgende venster heet "Drivers". Klik op "Toevoegen" en geef het pad op naar de map waar u de stuurprogramma's hebt opgeslagen die van internet zijn gedownload. Er kan zich een situatie voordoen waarin ze voor zowel 32- als 64-bits besturingssystemen zullen zijn. Dienovereenkomstig, als u ze in een 32-bits systeem integreert, moet u 32-bits kiezen. Klik daarna op OK en ga verder. Ga dan akkoord met het driverintegratieproces en klik na voltooiing op "Volgende".

Stap 4

Plaats een lege schijf in het station van uw computer. Het venster voor het selecteren van opnameparameters verschijnt. Stel voor betrouwbaarheid de laagste opnamesnelheid in en klik vervolgens op "Opnemen". Na voltooiing heeft u een besturingssysteem met reeds toegevoegde sata-stuurprogramma's.

Aanbevolen: