Hoe Een Russische Lay-out Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Russische Lay-out Toe Te Voegen
Hoe Een Russische Lay-out Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Russische Lay-out Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Russische Lay-out Toe Te Voegen
Video: Hoe om VOLUME toe te voegen aan uw haar! Hoe te leren hoe je je haar style! Eva Lorman 2024, Mei
Anonim

Lay-out is de manier waarop u tekst invoert. Op het toetsenbord zijn de letters in een bepaalde volgorde gerangschikt, wat in feite de lay-out is. Als je wilt, kun je bijna elke lay-out op het toetsenbord installeren. Van Engels tot Japans.

Hoe een Russische lay-out toe te voegen
Hoe een Russische lay-out toe te voegen

instructies:

Stap 1

Bekijk welke lay-outs standaard zijn geïnstalleerd. Als er een Russisch besturingssysteem op uw pc is geïnstalleerd, moet ook de Russische lay-out worden geïnstalleerd. Als het er om wat voor reden dan ook niet is, dan kan dit worden gecorrigeerd met behulp van de "Taalbalk".

Stap 2

Ga naar het menu Start-knop Selecteer Configuratiescherm. Zoek daar het toetsenbordpictogram. Je kunt het pad inkorten en gewoon met de rechtermuisknop op het blauwe vierkantje op de werkbalk klikken, dat bijvoorbeeld de letters EN bevat. er verschijnt een contextmenu.

Stap 3

Selecteer het item "Opties" erin om de Russische lay-out toe te voegen. Er verschijnt een venster met alle lay-outs die op uw pc zijn geïnstalleerd. In dit geval is dit hoogstwaarschijnlijk alleen de Engelse lay-out. Om de Russische lay-out te installeren, klikt u op de knop "Toevoegen". er verschijnt een ander venster.

Stap 4

Selecteer de Russische taal uit de lijst, klik er eenmaal op met de linkermuisknop en klik op OK. Nu wordt ook de geselecteerde taal in de lijst weergegeven. Klik op de knop OK om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Stel de sneltoets in waarmee u desgewenst van lay-out kunt wisselen. Mogelijk is deze al geïnstalleerd. Meestal is dit de toetscombinatie CTRL + Shift. Als het niet bij je past, kun je het veranderen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de taalbalk en selecteer "Opties" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 6

Klik in het geopende venster op de knop "Toetsenbordopties". Het eerste item in de lijst die verschijnt, geeft de toetsencombinatie aan waarmee u op dit moment van taal kunt wisselen. Dubbelklik met de linkermuisknop op dit item. Er wordt een venster geopend waarin u de sneltoets kunt wijzigen. Toegegeven, je hebt weinig keus. De Shift-toets blijft in ieder geval bestaan, je kunt CRTL vervangen door alt="Image" of omgekeerd, afhankelijk van welke sneltoets voor jou het handigst is.

Aanbevolen: