Geluid Instellen In Windows Vista

Inhoudsopgave:

Geluid Instellen In Windows Vista
Geluid Instellen In Windows Vista

Video: Geluid Instellen In Windows Vista

Video: Geluid Instellen In Windows Vista
Video: Современные приложения в Windows Vista 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows Vista biedt veel opties voor het wijzigen van verschillende instellingen, zodat elke gebruiker de interface kan aanpassen om op de meest geschikte manier te werken. Het gaat met name om geluidsinstellingen en de keuze van individuele geluidseffecten bij evenementen.

Geluid instellen in Windows Vista
Geluid instellen in Windows Vista

instructies:

Stap 1

Elke gebruiker van Windows Vista heeft een andere manier van werken met een computer. Daarom is het beleid van dit besturingssysteem om de parameters flexibel te configureren, waardoor u de interface en het geluid voor uw werk meer individueel kunt bouwen, waardoor de efficiëntie van uw werk wordt verhoogd.

Stap 2

Open het Configuratiescherm om het geluid aan te passen. Dit kan via de startknop "Start". Ga op het paneel naar het gedeelte 'Hardware en geluiden'.

Stap 3

In het geopende venster ziet u alle apparaten die worden gebruikt terwijl het systeem draait. Zoek de sectie "Geluid", deze bevat drie subsecties: "Volume aanpassen", "Systeemgeluiden wijzigen" en "Audioapparaten beheren".

Stap 4

Standaard zijn er twee volumeregelaars in het venster "Volume" dat verschijnt wanneer de eerste subsectie wordt geselecteerd. De eerste, genaamd "Apparaat", is verantwoordelijk voor het afspelen van geluid via luidsprekers of koptelefoons. De tweede, Windows Sounds, regelt het volume van de systeemgeluiden die bij verschillende gebeurtenissen horen. Deze instelling kan ook worden opgeroepen vanuit de rechterbenedenhoek van het scherm op de taakbalk.

Stap 5

De subsectie Systeemgeluiden wijzigen regelt de instelling van Windows-geluidseffecten. Standaard is het standaard geluidsschema ingesteld, dat kan worden gewijzigd. Om dit te doen, selecteert u op het tabblad "Geluiden" de gewenste regel in de lijst "Programma-evenementen" en vervolgens de gewenste melodie in de vervolgkeuzelijst "Geluiden".

Stap 6

U kunt uw eigen geluidsbestanden toevoegen met de knop Bladeren. De instelling biedt ook de mogelijkheid om naar de geselecteerde opname te luisteren door op de knop "Controleren" te drukken. Naast het standaard geluidsschema biedt Vista een volledig gebrek aan geluid, dat kan worden ingesteld door het "Silent" -schema te selecteren. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, klikt u op Toepassen en sluit u het venster.

Stap 7

De derde subsectie heet "Geluidsapparaatbeheer". Hier, op de tabbladen "Afspelen" of "Opnemen", kunt u nieuwe audioapparaten configureren of de parameters van bestaande wijzigen. Selecteer hiervoor een apparaat uit de lijst en klik op "Eigenschappen". De gewijzigde parameters kunnen worden gecontroleerd met het commando "Configureren". Als u klaar bent, klikt u op "Toepassen" om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden.

Stap 8

Sluit het Configuratiescherm.

Aanbevolen: