Geluid Instellen Op Een Webcam

Inhoudsopgave:

Geluid Instellen Op Een Webcam
Geluid Instellen Op Een Webcam

Video: Geluid Instellen Op Een Webcam

Video: Geluid Instellen Op Een Webcam
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, Mei
Anonim

Een videocamera is een van de belangrijkste kenmerken van communicatie op internet. Je hoeft het Skype-programma maar één keer te installeren, een webcam aan te sluiten, zijn werk in te stellen en je kunt volop genieten van de communicatie met vrienden, familie en vrienden. Een van de belangrijkste parameters is de geluidsinstelling van dit toestel.

Geluid instellen op een webcam
Geluid instellen op een webcam

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - CD met software voor de webcam;
  • -Webcam.

instructies:

Stap 1

Sluit uw webcam aan op uw computer via de USB-interface. Daarna zal het systeem het apparaat automatisch detecteren en de systeemstuurprogramma's installeren. Start uw computer opnieuw op nadat u de systeemstuurprogramma's hebt geïnstalleerd.

Stap 2

De tweede stap is het installeren van de webcamsoftware. De softwareschijf moet bij de webcam worden geleverd. Als u om de een of andere reden geen software heeft, kunt u deze downloaden op de website van de fabrikant. Installeer de software op uw computer. Als u de software zelfs op de website van de fabrikant niet kunt vinden, download dan bijvoorbeeld het Skype-programma en installeer het op uw computer. Het zal native software vervangen.

Stap 3

Nu is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de microfoon zelf in het systeem is ingeschakeld. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram, dat zich aan de rechterkant op de taakbalk van het bureaublad bevindt. Selecteer in het menu Volumemixer openen. Kijk vervolgens in het venster dat verschijnt of de microfoon is ingeschakeld. Om de microfoon in Windows 7 in te schakelen, hoeft u alleen de volumeschuifregelaar omhoog te slepen. Schakel in Windows XP het selectievakje uit en sleep de schuifregelaar omhoog.

Stap 4

Als u uw webcamsoftware gebruikt, zoekt u in het menu eenvoudig naar "Geluidsinstellingen". Dit menu moet alle geluidsparameters bevatten, inclusief het volume. In het geval van Skype moet u afhankelijk van de versie naar geluidsinstellingen zoeken. Meestal moet u "Instellingen" selecteren en vervolgens naar de geluidsinstellingen gaan. Het venster Geluidsinstellingen verschijnt. Als er één microfoon op de computer is aangesloten, hoeft er niets te worden gewijzigd. Zoek gewoon de volumeschaal in het venster. Sleep nu de schuifregelaar naar de gewenste positie om het geluid aan te passen.

Aanbevolen: