Hoe Partities Op Hdd Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Partities Op Hdd Te Herstellen
Hoe Partities Op Hdd Te Herstellen

Video: Hoe Partities Op Hdd Te Herstellen

Video: Hoe Partities Op Hdd Te Herstellen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, Mei
Anonim

In het geval dat u de partitie op de harde schijf hebt verwijderd, moet u onmiddellijk doorgaan met de procedure om deze te herstellen. Hiermee wordt de meeste informatie op deze lokale schijf opgeslagen.

Hoe partities op hdd te herstellen
Hoe partities op hdd te herstellen

Noodzakelijk

Acronis Disk Director

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende betrouwbare programma's voor het herstellen van partities op de harde schijf. Installeer Acronis Disk Director en start uw computer opnieuw op. Probeer deze procedure zo snel mogelijk af te ronden. Dit vergroot de kans op een succesvolle afronding van de vereiste operaties. Start het Acronis-programma en open het menu Beeld.

Stap 2

Klik op het item "Handmatige modus". Hiermee kunt u zelf de parameters instellen voor het herstellen van schijfpartities. Bekijk de grafische weergave van de status van de harde schijf en zoek daar het blok "Niet-toegewezen gebied". Klik er met de rechtermuisknop op en wacht tot er een nieuw menu verschijnt. Plaats de muisaanwijzer op Geavanceerd en selecteer Herstel.

Stap 3

Nadat het venster met de titel "Herstelmodus" is geopend, klikt u op het item "Handmatig" en klikt u op de knop "Volgende". Selecteer in het nieuwe menu het volledige type zoekopdracht voor secties en klik opnieuw op de knop "Volgende". Direct daarna start het zoeken naar eerder bestaande secties. Hun namen verschijnen in het menu dat wordt geopend. Nadat u de lokale schijf hebt gevonden die u nodig hebt, klikt u erop met de linkermuisknop en klikt u op "Volgende".

Stap 4

De geselecteerde partitie wordt nu weergegeven in de GUI van de harde schijf. Open het menu Bewerkingen en selecteer Uitvoeren. Wacht op de lancering van het nieuwe menu en klik op de knop "Doorgaan". Wacht terwijl het programma klaar is met het herstellen van de verwijderde partitie.

Stap 5

Controleer de integriteit van de herstelde lokale schijf. Als u de bestanden die u nodig hebt niet kunt vinden, installeer dan Easy Recovery en gebruik het om uw verloren gegevens te vinden. In dit geval is het beter om de functie Format Recovery in het menu Data Recovery te gebruiken.

Aanbevolen: