Uw Productsleutel Vinden

Inhoudsopgave:

Uw Productsleutel Vinden
Uw Productsleutel Vinden

Video: Uw Productsleutel Vinden

Video: Uw Productsleutel Vinden
Video: Windows 10 - product key Windows 10 zoeken 2024, April
Anonim

Om hun producten te beschermen tegen kopiëren zonder licentie, hebben sluwe ontwikkelaars een verplichte toegangscode bedacht om aan de slag te gaan, de zogenaamde "sleutel" in de mensen (of het woord sleutel wordt vaak gevonden - vertaald uit het Engels betekent dezelfde sleutel). Maar voor elke sluwe man is er een slimmere man. Daarom hebben programmeurs een eenvoudige maar effectieve manier bedacht om een met een sleutel beveiligd programma te gebruiken. Lees over alle juridische methoden en niet heel veel in dit artikel.

Hoe u uw productsleutel kunt vinden
Hoe u uw productsleutel kunt vinden

instructies:

Stap 1

Wanneer we een gelicentieerd product kopen (of het nu een programma of een spel is, het maakt niet uit), dan bevindt de activeringssleutel zich in de regel in dezelfde doos als de schijf zelf. Het kan zowel op de achterkant van de hoes als op de schijf zelf worden afgedrukt. Over het algemeen kan de sleutel overal zijn, je hoeft hem alleen maar te vinden. Als het plotseling op de schijf is beland, moet u, voordat u de schijf in de schijf plaatst, de code herschrijven op een apart stuk papier (dit is het handigst, omdat het systeem tijdens de installatie mogelijk geen externe acties toestaat).

Stap 2

Dit was een legale optie voor het invoeren van een sleutel. Nu is het de moeite waard om illegaal te overwegen. Ik wil echter meteen een voorbehoud maken dat dergelijke methoden illegaal zijn en als piraterij kunnen worden beschouwd. Bijgevolg is strafrechtelijke of administratieve aansprakelijkheid mogelijk. En laten we nu strikt genomen verder gaan met de zaak zelf.

Stap 3

Onder de eindeloze netwerken voor het delen van bestanden en torrents, kun je absoluut alles vinden wat je hartje begeert. Daarom, als er interesse is in een programma, dan is de gemakkelijkste en goedkoopste manier om het te krijgen, het op de ene of de andere manier te downloaden. In de regel wordt het programma zelf gedownload, het installatiepakket zelf. Maar vaak mist dit pakket een sleutel, het deel zonder welke niets zal werken. In dit geval kunt u de naam van het programma in de zoekbalk invoeren en de zin "downloadsleutel" toevoegen. In dit geval zal de zoekmachine veel links geven waar de ingevoerde zin op de een of andere manier zal worden vermeld.

Stap 4

In principe worden de juiste sleutels aangegeven in de "mail.replies". Of ze geven gewoon een werkende link naar de site waar het is. U kunt ook proberen een werkende sleutel rechtstreeks in het netwerk voor het delen van bestanden zelf te vinden. In ieder geval kunt u met een bepaald verlangen en een klein aantal mislukte pogingen een sleutel voor elk product vinden.

Aanbevolen: