Hoe U Uw Productsleutel Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Productsleutel Kunt Herstellen
Hoe U Uw Productsleutel Kunt Herstellen

Video: Hoe U Uw Productsleutel Kunt Herstellen

Video: Hoe U Uw Productsleutel Kunt Herstellen
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

De softwareproductsleutel geeft u toegang tot het volledige en legale gebruik ervan. Je kunt het niet kwijtraken, omdat herstel problematisch kan worden vanwege het ontbreken van registratie op de website van de ontwikkelaar.

Hoe u uw productsleutel kunt herstellen
Hoe u uw productsleutel kunt herstellen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Zoek de productcode van de software op de verpakking van de media. Meestal staat het op een speciale sticker of op een van de verpakkingselementen, bijvoorbeeld in de boekjes die op de schijf zijn bevestigd. Soms wordt de softwarelicentiecode ook geschreven op speciale stickers die op de computersysteemeenheid of op de achterwand van de laptopbehuizing zijn geplakt.

Stap 2

Als u de verpakking van het softwareproduct en de licentiesleutel bent kwijtgeraakt, gebruik dan een speciaal programma om de code te bekijken, maar in dit geval moet de distributie op uw computer worden geïnstalleerd. Er zijn veel programma's om sleutels te bekijken, kies degene die aan uw behoeften voldoet. In principe verschillen ze in extra functies, bijvoorbeeld het opslaan van sleutels in het programmageheugen, het afdrukken, enzovoort.

Stap 3

Ontdek de softwareproductcode door naar de gebruikersaccount te gaan die tijdens de registratie is aangemaakt. Deze functie is niet voor elk programma beschikbaar, maar als deze beschikbaar is, probeer deze dan te gebruiken, zodat u in de toekomst, als u de licentiesleutel verliest, tijdig wordt geholpen om deze te herstellen.

Stap 4

Wanneer u gelicentieerde software gebruikt, herschrijft u alle codes in een apart bestand en slaat u dit op een verwisselbaar opslagapparaat op, dit zal in de toekomst uw tijd verminderen om de informatie te vinden die u nodig hebt, bijvoorbeeld bij het opnieuw installeren van de software of het hele besturingssysteem.

Stap 5

Als u de licentiesleutel verliest, neem dan ook contact op met de technische ondersteuningsdienst om de opties voor herstel te weten te komen. Het is heel goed mogelijk dat de ontwikkelaars speciale methoden gebruiken om informatie op te slaan over de gebruikers van het softwareproduct dat in hun systeem is geregistreerd of om bevestiging van betaling voor de goederen.

Aanbevolen: