Een Wachtwoord Invoeren Zonder Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Invoeren Zonder Toetsenbord
Een Wachtwoord Invoeren Zonder Toetsenbord

Video: Een Wachtwoord Invoeren Zonder Toetsenbord

Video: Een Wachtwoord Invoeren Zonder Toetsenbord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

De praktijk leert dat je zelfs in het geval van een toetsenbordstoring een computer kunt gebruiken: de bewoners van het netwerk communiceren vrijuit in chats, voegen rapporten toe en voeren zelfs wachtwoorden in voor accounts op sites en forums. Het ontbreken van een toetsenbord vervangt de overvloed aan tekstinformatie op de computer.

Een wachtwoord invoeren zonder toetsenbord
Een wachtwoord invoeren zonder toetsenbord

Noodzakelijk

Verschillende tekstdocumenten in het Russisch en Engels, met cijfers en andere tekens

instructies:

Stap 1

Sla op voorhand tekstbestanden in. Het formaat maakt niet uit, de enige vereiste is leesbaarheid. Met andere woorden, er moet een editor op de computer zijn geïnstalleerd om het bestand te openen. Als je zo'n editor niet hebt geïnstalleerd (zelfs "Word" of "Open Office"), kun je het redden met een kladblok of editor die bij de standaardprogramma's is inbegrepen.

Stap 2

Het is niet nodig om bestanden op uw computer op te slaan. Hoogstwaarschijnlijk zal internet goed werken, dus het is voldoende om een pagina met de bijbehorende symbolen te openen. Voeg voor het geval de pagina's toe aan "Favorieten" en open in geval van nood.

Stap 3

Open een willekeurig tekstdocument of webpagina met tekstinhoud. Als u een wachtwoord van cijfers en Engelse letters moet invoeren, is er natuurlijk enige beperking in de keuze.

Stap 4

Selecteer een tekstfragment met de muis: druk op de linkerknop aan het begin van het fragment en houd deze tot het einde vast. In het ergste geval moet je één letter tegelijk selecteren, het is erg lang.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop en selecteer Kopiëren. Klik vervolgens op het wachtwoordveld en klik met de rechtermuisknop en plak met behulp van de opdracht.

Stap 6

Een kortere manier om een wachtwoord in te voeren zonder toetsenbord is door een speciale wachtwoordbeheerder te installeren. Er zijn een groot aantal programma's waarmee u vertrouwelijke gegevens kunt opslaan en invoeren wanneer u de site betreedt, dit zijn betaalde en gratis versies voor verschillende soorten browsers. Een link naar een dergelijk programma staat onder het artikel.

Aanbevolen: