Hoe Windows 7 Te Maximaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Te Maximaliseren
Hoe Windows 7 Te Maximaliseren

Video: Hoe Windows 7 Te Maximaliseren

Video: Hoe Windows 7 Te Maximaliseren
Video: How to Speed Up Windows 7 2024, Mei
Anonim

Werken met Windows Seven Home Basic (Premium) impliceert de mogelijkheid om snel te upgraden naar de Premium-versie. Deze procedure wordt op verschillende manieren bereikt, waarvoor u speciale software moet gebruiken.

Hoe Windows 7 te maximaliseren
Hoe Windows 7 te maximaliseren

Noodzakelijk

  • - DVD met Windows;
  • - Windows Anytime-upgrade.

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste methoden om uw OS-versie te upgraden, is door zelf Windows Premium te installeren. Bereid een opstartdiskette voor met de Windows Seven Ultimate OS-bestanden. Download een afbeelding van een vergelijkbare schijf en brand deze op een dvd-station. Gebruik hiervoor Nero of Ultra ISO.

Stap 2

Plaats de resulterende schijf in het station zonder uw computer opnieuw op te starten. Nadat het eerste venster verschijnt, klikt u op "Installeren". Wacht terwijl de analyse van de huidige versie van Windows wordt uitgevoerd en klik op de knop "Update".

Stap 3

Markeer het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt, klik op de knop "Doorgaan". Wacht tot het proces van het bijwerken van de versie van het besturingssysteem is voltooid. De computer kan 2 of 3 keer opnieuw opstarten. Voer de activeringssleutel in wanneer het bijbehorende menu verschijnt.

Stap 4

Microsoft heeft de Windows Anytime Upgrade-applicatie uitgebracht om het systeem snel te upgraden. Download dit programma van de website van het bedrijf. Koop hiervoor een bestandspakket met de bronnen van de nieuwe OS-versie.

Stap 5

Voer het geïnstalleerde programma uit. De update zal in verschillende fasen plaatsvinden. Om Windows Ultimate te installeren als u een Home-versie hebt, selecteert u eerst Upgrade naar Windows Professional.

Stap 6

Nadat het programma is voltooid, start u uw computer opnieuw op. U hebt nu het besturingssysteem Windows Seven Professional. Open het Windows Anytime Upgrade-menu opnieuw.

Stap 7

Ga naar Upgrade naar Windows Ultimate. Wacht tot de componenten van de nieuwe versie van het besturingssysteem zijn geïnstalleerd. Voer geen actie uit wanneer u uw computer opnieuw opstart.

Stap 8

Houd er rekening mee dat u de licentiesleutel moet invoeren bij het upgraden naar elke nieuwe versie. Als u het beschreven algoritme gebruikt, heeft u twee sleutels nodig: voor Windows Professional en Windows Ultimate.

Aanbevolen: