Hoe Het Scherm Te Maximaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm Te Maximaliseren
Hoe Het Scherm Te Maximaliseren

Video: Hoe Het Scherm Te Maximaliseren

Video: Hoe Het Scherm Te Maximaliseren
Video: BlockFi - VERDIEN MEER GELD met je Crypto - VERGROOT je PASSIEVE INKOMEN! Incl. Tutorial[ik ben fan] 2024, Mei
Anonim

Soms kost het eenvoudigste probleem met de instellingen van het besturingssysteem veel tijd van een gewone pc-gebruiker. Een zo'n probleem kan de plaatsing van het beeldscherm zijn. We zullen analyseren hoe het scherm kan worden uitgevouwen met behulp van de standaardtools van de besturingssystemen Windows XP en Windows 7 en de iRotate-softwaretoepassing.

Hoe het scherm te maximaliseren
Hoe het scherm te maximaliseren

Het is nodig

  • 1. De stuurprogramma's voor uw videokaart zijn in het systeem geïnstalleerd.
  • 2. iRotate-softwaretoepassing van verschillende versies.

instructies:

Stap 1

Druk in Windows XP tegelijkertijd op de toetsen Ctrl en Alt. Druk vervolgens op de pijl omhoog (omlaag). Het scherm draait 90 graden.

Stap 2

Als het scherm op geen enkele manier reageert op toetsaanslagen, gebruik dan het nVidia-configuratiescherm (als je een videokaart van dit bedrijf hebt). Selecteer het menu "Oriëntatie" in de scherminstellingen. Als u een ATI grafische kaart hebt, gebruikt u het ATI-configuratiescherm.

Een NVidia-paneel kiezen
Een NVidia-paneel kiezen

Stap 3

Als bovenstaande stappen niet worden gevolgd in uw besturingssysteem, installeer dan iRotate 3.0. Met de applicatie kunt u het bureaublad 90, 180 of 270 graden vergroten of snel draaien.

Stap 4

Selecteer de videokaart die in uw systeem is geïnstalleerd in het programma. Open het menu met monitorinstellingen en vouw het scherm uit. Om dit te doen, drukt u op de knop "Opties", selecteert u vervolgens hoeveel graden het scherm moet worden gedraaid en drukt u op de knop "Toepassen" of "OK". U kunt het bureaublad in Windows 7 uitbreiden met dezelfde toetsen of via het bedieningspaneel van de videokaart. U kunt indien nodig het monitormenu gebruiken.

Aanbevolen: