Hoe Bugs In Windows Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe Bugs In Windows Op Te Lossen
Hoe Bugs In Windows Op Te Lossen

Video: Hoe Bugs In Windows Op Te Lossen

Video: Hoe Bugs In Windows Op Te Lossen
Video: How to Change Date and Time in Windows 10 2024, April
Anonim

Hoewel het Windows-besturingssysteem redelijk betrouwbaar en stabiel is, is nog steeds niemand immuun voor zijn fouten. Fouten in het besturingssysteem kunnen om verschillende redenen optreden, bijvoorbeeld als gevolg van een virusinfectie. Zelfs als u malware van uw computer hebt verwijderd, kan dit nog steeds de werking van het systeem beïnvloeden. Of er kan instabiliteit op het werk optreden na het installeren van bepaalde software. Het is in ieder geval niet erg prettig als het besturingssysteem niet goed functioneert.

Hoe bugs in Windows op te lossen
Hoe bugs in Windows op te lossen

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - TuneUp Utilities-programma.

instructies:

Stap 1

Momenteel zijn er veel verschillende programma's op internet die het Windows-besturingssysteem testen op stabiliteit en vervolgens de gevonden fouten herstellen. Een heel handig programma hiervoor is het hulpprogramma TuneUp Utilities. Hoewel het commercieel is, kun je op internet een triviale versie vinden. Download TuneUp Utilities en installeer het op uw computer.

Stap 2

Voer het programma uit. Onmiddellijk na de eerste lancering begint een systeemscan. Na voltooiing komt u in het hoofdmenu van het programma.

Stap 3

Het hulpprogramma-menu heeft drie secties. Ga eerst naar het gedeelte "Systeemondersteuning" en stel de optie "Automatisch" in. Nu zal het programma automatisch fouten in het besturingssysteem corrigeren en hun oorzaken elimineren. Het zal ook het register wissen en, indien nodig, de harde schijf defragmenteren. Ga dan naar de sectie "Prestaties". Als er in dit gedeelte een inscriptie "Aanbevelingen" staat, klikt u erop. Er verschijnen aanbevelingen voor het configureren van het systeem. Als een programma bijvoorbeeld de werking van het besturingssysteem negatief beïnvloedt, wordt u gevraagd het te verwijderen.

Stap 4

Ga dan naar de sectie "Problemen oplossen" en klik met de linkermuisknop op de regel "Problemen". Er verschijnt een lijst met problemen en oplossingen. Zo is de harde schijf niet gecontroleerd op fouten en kan deze instabiel worden. En daar zal een verzoek zijn om het te controleren en het probleem op te lossen.

Stap 5

Nadat u alle fouten hebt verholpen, start u uw computer opnieuw op. Het besturingssysteem zou nu veel stabieler moeten zijn. Van tijd tot tijd wordt aanbevolen om de systeemcontrole op fouten in de werking te herhalen en deze te elimineren. Als er een probleem wordt gedetecteerd, zal het programma u er ook automatisch van op de hoogte stellen.

Aanbevolen: