Hoe Bugs In Games Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Bugs In Games Te Vinden
Hoe Bugs In Games Te Vinden

Video: Hoe Bugs In Games Te Vinden

Video: Hoe Bugs In Games Te Vinden
Video: TOP 50 FUNNIEST GAMING GLITCHES 2024, Maart
Anonim

Geen spel is voltooid totdat het de gedetailleerde controle doorstaat. Als deze belangrijke stap door de ontwikkelaars werd genegeerd, zal het resulterende product hoogstwaarschijnlijk lijken op het derde deel van het Gothic-spel, dat simpelweg onmogelijk was om te spelen totdat verschillende patches werden uitgebracht.

Hoe bugs in games te vinden
Hoe bugs in games te vinden

instructies:

Stap 1

Begin met een basistest om bugs in het spel te vinden. Het zou de prestaties van de game-engine moeten weergeven. Het moet meestal vroeg in de ontwikkeling van het spel worden geproduceerd. Deze test omvat het onderzoeken van de prestaties van het spel als zodanig, d.w.z. ongeacht de acties van de speler. De essentie van de test is als volgt: fouten opsporen die ertoe leiden dat je "uit het spel wordt gegooid". Dergelijke fouten moeten in de eerste plaats worden gedetecteerd, omdat ze elke wens om het spel te blijven spelen, ontmoedigen.

Stap 2

Test het spel op meerdere machines met verschillende parameters. Het is belangrijk dat deze computers verschillende grafische kaarten hebben zoals GeForce en Radeon. Het is ook belangrijk om het spel op verschillende versies van het besturingssysteem te testen om het aan alle omstandigheden aan te passen.

Stap 3

Test de gameplay om bugs in het spel te vinden. Als de eerste test succesvol was en de stabiele prestaties van de engine bevestigt, kan er direct meer aandacht worden besteed aan de ontwikkeling van de principes van het spel en de balans. Als we het bijvoorbeeld hebben over een game als Dead Space, dan moet je alle soorten wapens en "chips" van de ontwikkelaars testen.

Stap 4

Als sommige ervan niet nodig zijn of elkaar niet dupliceren, moeten ze worden herzien, doordacht en eventueel aangepast. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan de passability van het spel. Zelfs op het moeilijkste niveau moet het mogelijk zijn om het spel te voltooien.

Stap 5

Test games in bètaversies of later in meer detail. Er zijn geen specifieke prioriteiten voor deze testen. Het belangrijkste doel is om bugs en allerlei gebreken te vinden. Als je een tester bent, moet je al je fantasie toepassen en het maximale aantal benaderingen en tactieken proberen om het spel te voltooien.

Stap 6

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van het spel, verander continu je speelstijl. Daarnaast is het noodzakelijk om te bepalen voor welke acties van de speler de spelomgeving niet is aangepast. Dergelijke tests worden rechtstreeks met de hand uitgevoerd, omdat een computer, in tegenstelling tot een persoon, niet zo'n waardigheid heeft als een fantasie.

Aanbevolen: