Wat Te Doen Als Uw Tablet Bevroren Is?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Uw Tablet Bevroren Is?
Wat Te Doen Als Uw Tablet Bevroren Is?

Video: Wat Te Doen Als Uw Tablet Bevroren Is?

Video: Wat Te Doen Als Uw Tablet Bevroren Is?
Video: Tips: wat moet je doen als je telefoon nat is geworden? 2024, Mei
Anonim

Tabletcomputers zijn mobiel en hebben een vrij brede functionaliteit en zijn daarom erg populair. Helaas kunnen tablets, net als elke andere techniek, bevriezen of zelfs falen.

Wat te doen, als?
Wat te doen, als?

Een tabletcomputer kan de eigenaar lange tijd verrassen met zijn functionaliteit. Vroeg of laat kan er een moment komen dat het bevriest of, erger nog, faalt. Natuurlijk is het bevriezen van een tablet geen zin, maar niet alle eigenaren van dergelijke mobiele computers weten wat er kan worden gedaan om het in zijn normale staat terug te brengen.

Methode één:

Het eerste wat u moet doen als de tablet bevroren is, is deze uit en weer aan te zetten. In de meeste gevallen zal een eenvoudige herstart van de tablet deze herstellen naar een werkende staat. Sommige apparaten hebben een speciale connector (Reset), waarin u een klein scherp voorwerp moet steken en op een speciale knop moet drukken. Als er geen dergelijke connector is, kunt u op de aan / uit-knop drukken en het apparaat een paar minuten uitschakelen en vervolgens weer inschakelen. Als zelfs dit niet helpt, moet u de batterij uit de tablet verwijderen en opnieuw installeren. Het is vermeldenswaard dat de laatste optie een extreem extreem geval is, dat kan worden gebruikt als de vorige twee niet werken.

Methode twee

Er is nog een andere mogelijkheid om een urgent probleem op te lossen. Hiervoor trek je de simkaart of geheugenkaart uit de tablet. Nadat er een paar minuten zijn verstreken, moet u het opnieuw installeren. Alle informatie die op deze kaarten is opgeslagen, wordt opnieuw geladen en de tablet kan weer functioneren zoals voorheen.

Methode drie:

Naast al het bovenstaande kunt u een beroep doen op Hard Reset reboot. Gebruik deze optie alleen voor het oplossen van bevriezing van tabletten als al het bovenstaande niet helpt. Het punt is dat als gevolg van zo'n herstart van het apparaat, alle opgeslagen instellingen, games, contacten en programma's kunnen worden verwijderd. Gewoonlijk wordt Hard Reset gebruikt wanneer het werkgeheugen van de tablet niet meer functioneert (hierdoor loopt het apparaat vast). Hard Reset is een speciale toetsencombinatie die alle oude informatie van de tabletcomputer verwijdert. Elk apparaat heeft zijn eigen set sleutels, die is vastgelegd in de gebruikershandleiding. Het is vermeldenswaard dat voordat u uw plan uitvoert, u de geheugenkaart uit het apparaat moet verwijderen. Anders kan ook het bestandssysteem worden aangetast en kan het pas worden hersteld na volledige opmaak.

Als gevolg hiervan zal een van de bovenstaande methoden werken en werkt de tablet op dezelfde manier als voorheen.

Aanbevolen: