Wat Te Doen Als De Tablet Is Vergrendeld?

Wat Te Doen Als De Tablet Is Vergrendeld?
Wat Te Doen Als De Tablet Is Vergrendeld?

Video: Wat Te Doen Als De Tablet Is Vergrendeld?

Video: Wat Te Doen Als De Tablet Is Vergrendeld?
Video: Samsung Galaxy Tab: vergrendelpatroon vergeten? 2024, April
Anonim

Ondanks de betrouwbaarheid van tablets, kunnen hun prestaties soms onstabiel worden. Een van de meest onaangename situaties kan zich voordoen wanneer, wanneer u de tablet aanzet, deze geblokkeerd raakt. In dit artikel laten we u zien hoe u dit probleem op Android-apparaten kunt oplossen.

padie
padie

Er zijn twee hoofdredenen voor problemen met het vergrendelen van tablets. De eerste is wanneer een persoon eenvoudig het wachtwoord of patroon vergeet dat nodig is om in te loggen op het systeem. De tweede reden is infectie met een virus dat het apparaat blokkeert.

Het eerste dat u moet doen om de tablet te ontgrendelen, is proberen het wachtwoord te onthouden en verschillende pogingen doen om het in te voeren. Als alle pogingen niet succesvol zijn, zal het apparaat u vragen om de login en het wachtwoord van uw Google-account in te voeren. Als je ze onthoudt, is alles in orde. Vul je gegevens in en gebruik je tablet. Als u de login en het wachtwoord van uw Google-account bent vergeten, kunt u proberen deze met uw computer te herstellen.

Sommige tablets hebben een speciale "Herstel"-knop waarmee u een back-up kunt "terugdraaien". Hierdoor kunt u terugkeren naar de staat waarin het apparaat niet was vergrendeld. Het is natuurlijk wel noodzakelijk dat je een geschikt herstelpunt hebt. Deze methode is een uitstekende optie wanneer een tablet is geïnfecteerd met een virus.

Een andere manier is om de toegang te herstellen met speciale programma's die door de fabrikant bij de tabletcomputer worden geleverd. Bovendien kunnen deze programma's u helpen de naam van uw Google-e-mailaccount te onthouden.

Als geen van de bovenstaande methoden heeft geholpen, wees dan niet boos. U kunt de toegang tot de tablet herstellen via een harde reset. Houd hiervoor tegelijkertijd de aan / uit-knop en de knop Volume omhoog ingedrukt. Daarna wordt het menu geladen, waarin u Instellingen moet selecteren, vervolgens Instellingen formatteren en Android opnieuw instellen. Houd er rekening mee dat na deze bewerking alle gebruikersgegevens verloren gaan, behalve die op de geheugenkaart. De tablet keert terug naar de fabrieksinstellingen. Daarna is het echter mogelijk om het te gebruiken alsof er niets is gebeurd.

Aanbevolen: