Wat Te Doen Als Een Android-tablet Is Vastgelopen?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Een Android-tablet Is Vastgelopen?
Wat Te Doen Als Een Android-tablet Is Vastgelopen?

Video: Wat Te Doen Als Een Android-tablet Is Vastgelopen?

Video: Wat Te Doen Als Een Android-tablet Is Vastgelopen?
Video: The unfortunate decline of Android tablets 2024, Mei
Anonim

De Android-tablet is vastgelopen vanwege een softwareprobleem. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van het apparaat en de totale gebruiksduur kan bevriezing optreden. Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om prestatieproblemen te corrigeren.

Wat te doen als een Android-tablet is vastgelopen?
Wat te doen als een Android-tablet is vastgelopen?

Van bevriezing afkomen

Als de tablet niet reageert op een aanraking van de gebruiker, kunt u de toetsencombinatie voor dringende reset gebruiken. Meestal kunnen de meeste Android-tablets opnieuw worden opgestart door tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de toets Volume omhoog te drukken. Houd de combinatie van knoppen ongeveer 2 seconden ingedrukt. Zodra het opnieuw opstarten begint, kunt u ze laten gaan.

Als de toetsencombinatie niet werkt, kunt u de Reset-knop gebruiken, die op sommige tabletmodellen beschikbaar is. Als u geen toetsencombinatie voor een snelle herstart van het apparaat of de Reset-knop kunt vinden, gebruik dan de instructies voor het apparaat.

Bij bevriezing kunt u de batterij ook verwijderen en opnieuw plaatsen als deze verwijderbaar is.

Voorkom bevriezing

Als uw tablet vastloopt terwijl u met een specifiek programma werkt, probeer het dan te verwijderen en opnieuw te installeren. Gebruik het menu "Mijn toepassingen" in het gedeelte Play Market om een toepassing te verwijderen. Zoek in de voorgestelde lijst de naam van het onnodige programma en klik vervolgens op "Verwijderen" om de installatie ongedaan te maken. Keer terug naar de toepassingspagina en voer de installatie opnieuw uit nadat het verwijderen is voltooid. Als het apparaat opnieuw vastloopt wanneer u met dit programma werkt, moet u een alternatieve toepassing zoeken met vergelijkbare functionaliteit en het problematische programma verwijderen.

Installeer geen programma's van onbekende fabrikanten om vastlopen te voorkomen en bescherm het apparaat tegen water en plotselinge schokken.

Frequent willekeurig vastlopen van de tablet kan optreden als gevolg van storingen in het Android-systeem zelf. Als u vastlopers wilt verwijderen, kunt u proberen uw apparaat opnieuw te flashen of de firmware bij te werken via het menu "Instellingen" - "Over de tablet" - "Software-update". Om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet, kunt u het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De bewerking zal het apparaat reinigen van mogelijke kwaadaardige toepassingen en het systeem terugbrengen naar de oorspronkelijke staat.

Regelmatig vastlopen van de tablet kan problemen veroorzaken met de hardware van het apparaat zelf. Als geen van de bovenstaande methoden heeft geholpen om de bevriezing het hoofd te bieden, neem dan contact op met het servicecentrum voor probleemoplossing. Bevriezing kan beginnen als gevolg van herhaalde druppels van de tablet op de vloer, en vanwege de lange werking of het optreden van een storing in de hardware als gevolg van onvoldoende kwaliteitsapparatuur of slechte werkomstandigheden.

Aanbevolen: