Wat Te Doen Als Uw Tablet Niet Oplaadt?

Wat Te Doen Als Uw Tablet Niet Oplaadt?
Wat Te Doen Als Uw Tablet Niet Oplaadt?

Video: Wat Te Doen Als Uw Tablet Niet Oplaadt?

Video: Wat Te Doen Als Uw Tablet Niet Oplaadt?
Video: Samsung Galaxy Tab Not Charging? 5 Fixes! 2024, April
Anonim

Op forums gewijd aan tabletcomputers kun je vaak klachten vinden dat de tablet plotseling niet meer oplaadt. Dit ongeluk komt vooral vaak voor bij Chinese gadgets. In dit artikel zullen we proberen alle redenen en oplossingen voor dit probleem te verzamelen.

plannenhetX
plannenhetX

De eerste en meest voorkomende reden waarom een tablet niet meer oplaadt, is een kapotte oplader. Om te controleren of het werkt, kunt u uw tablet aansluiten op uw computer. Als uw gadget er normaal mee oplaadt, kunt u de oude "oplader" weggooien en een nieuwe kopen.

Een andere populaire oorzaak zijn batterijproblemen. Een symptoom van zo'n storing is dat de tablet heel snel zijn lading verliest. Bovendien komt het voor dat de gadget alleen via het stopcontact werkt en wanneer deze wordt losgekoppeld, wordt deze onmiddellijk uitgeschakeld. In dit geval moet u de batterij vervangen.

Het komt voor dat de storing in de oplaadconnector van de tablet zelf zit. Dit kan worden bepaald door de plug te verplaatsen. Als het opladen in bepaalde posities begint en vervolgens weer stopt, is de connector kapot. In dit geval moet u de tablet naar het servicecentrum brengen.

Als geen van de bovenstaande redenen van toepassing is, is er een probleem met de hardware. De vermogensregelaar of een van de lussen is mogelijk defect of beschadigd. In dit geval is het onwaarschijnlijk dat u zelf iets kunt doen, neem contact op met het servicecentrum. Zij kunnen u helpen het probleem op te lossen en uitleggen hoe u een soortgelijke situatie in de toekomst kunt voorkomen.

Aanbevolen: