Hoe De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Te Verwijderen
Hoe De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Te Verwijderen

Video: Hoe De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Te Verwijderen

Video: Modus en mediaan uit een tabel of diagram 2022, December
Anonim

Als u met de 2007 Microsoft Office-programmasuite hebt gewerkt, heeft u waarschijnlijk in de titel van het venster het opschrift "Reduced Functionality Mode" opgemerkt. Deze modus verschijnt vanwege het openen van bestanden waarvan het formaat is gemaakt vóór de release van dit softwarepakket.

Hoe de modus voor verminderde functionaliteit te verwijderen
Hoe de modus voor verminderde functionaliteit te verwijderen

Het is nodig

Microsoft Office 2007-software

instructies:

Stap 1

Bij het openen van bestanden die zijn opgeslagen in de Office-programma's van eerdere versies, wordt het onmogelijk om enkele van de opties toe te passen die verschenen in de Office 2007-programmasuite. In deze modus kunt u bestanden veilig bewerken en opslaan, omdat de inscriptie waarschuwt alleen voor de onmogelijkheid van volledig functioneren.

Stap 2

Om deze inscriptie te verwijderen, moet u het geopende bestand opslaan in de indeling Office 2007. Het is vermeldenswaard dat wanneer u het bestand in de nieuwe indeling opslaat, u alle nieuwe opties kunt gebruiken, maar deze zijn niet beschikbaar in de editors van andere versies. Hoogstwaarschijnlijk kan zo'n bestand niet worden geopend in andere editors als ze geen formaatconverter hebben.

Stap 3

Om een ​​document naar een ander formaat te converteren, klikt u op de knop met het Office-logo, in de lijst die wordt geopend, selecteert u "Converteren". Er verschijnt een nieuw venster voor u, waarin wordt gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen van de conversie. Wanneer u de conversie van het bestand bevestigt, zal een van de Microsoft Office-programma's het huidige bestand vervangen door het nieuwe documentformaat.

Stap 4

Als u beide versies van een document nodig hebt, bijvoorbeeld Office 2003- en Office 2007-bestanden, slaat u het originele document op met de opdracht "Opslaan als" in het hoofdmenu van het programma.

Stap 5

In eerdere versies van Microsoft Office-programma's verwijst "modus met beperkte functionaliteit" naar een niet-geregistreerde kopie van een product. Om van deze inscriptie in de venstertitel af te komen, moet u het Microsoft Office-softwarepakket activeren. in deze modus zal elk programma uit dit pakket u slechts 30 dagen van dienst zijn.

Stap 6

Activering van de Microsoft Office 2003-versie van het programma, evenals eerder, vindt plaats na aanschaf van een meervoudige installatiesleutel. Met deze sleutel kunt u Office een onbeperkt aantal keren activeren.

Populair per onderwerp