Hoe De Functionaliteit Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Functionaliteit Te Herstellen
Hoe De Functionaliteit Te Herstellen

Video: Hoe De Functionaliteit Te Herstellen

Video: Hoe De Functionaliteit Te Herstellen
Video: ONTDEK HOE JE VERDER KUNT HERSTELLEN NA EEN HERSENINFARCT 2024, Mei
Anonim

Chronische vermoeidheid, die eerst leidt tot mentale en vervolgens tot fysieke uitputting, is in deze eeuw een plaag van de mensheid geworden, samen met andere neuropsychiatrische ziekten. Je kunt het vermijden als je jezelf de tijd geeft om te rusten, zodat het lichaam kan herstellen.

Hoe de functionaliteit te herstellen
Hoe de functionaliteit te herstellen

instructies:

Stap 1

Wijzig het type activiteit. De meesten van ons werken op het gebied van mentale arbeid, het belangrijkste hulpmiddel is de computer. Sta op van de tafel, doe twee of drie oefeningen: lopen, rennen, strekken. Zwaai met je armen en benen.

Als het niet erg handig is om dit op kantoor te doen, ga dan de gang in, of beter nog, de straat op, de binnenplaats op. In 10-15 minuten word je een ander mens.

Stap 2

Doe een zelfmassage. Strek je rug (meestal wordt de schoudergordel gevoelloos), biologisch actieve punten op de oren, handpalmen. Als de omstandigheden het toelaten, doe dan je schoenen uit en masseer je hielen. Voor volledig geluk kun je een massagecrème of een vette crème gebruiken met toevoeging van een of twee druppels etherische olie.

Stap 3

Als er nog geen tien minuten zijn, gebruik dan het volgende complex. Drink een half glas heet (niet kokend, tot 70 graden) water. Dep over het hele lichaam waar je met open handpalmen kunt reiken. Er zal een gevoel van warmte zijn - bloed zal naar de gemasseerde gebieden stromen.

Stap 4

Tik met je vingertoppen op de binnen- en buitenkant van je handpalmen.

Stap 5

Ga 2-3 cm op de tenen staan, en dan scherp op de hele voet zodat de hielen een lichte klap krijgen (het is beter om deze oefening niet op de hielen te doen). Herhaal 20-30 keer.

Stap 6

Dep je hele lichaam met open handpalmen.

Stap 7

Was jezelf met koud water. Als je make-up op je ogen hebt, sluit je ogen dan een paar seconden stevig en knipper met je ogen.

Stap 8

Bedank jezelf en prijs jezelf voor het werk dat je hebt gedaan. Ga terug naar je computer.

Aanbevolen: