Een Creative-geluidskaart Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Creative-geluidskaart Aansluiten
Een Creative-geluidskaart Aansluiten

Video: Een Creative-geluidskaart Aansluiten

Video: Een Creative-geluidskaart Aansluiten
Video: Обзор внешней звуковой карты Creative X-FI HD 2024, Mei
Anonim

Voor het aansluiten van nieuwe hardware op uw computer is toegang tot het moederbord vereist. Dit geldt in het bijzonder voor het aansluiten van een nieuwe externe geluidskaart.

Een Creative-geluidskaart aansluiten
Een Creative-geluidskaart aansluiten

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Selecteer eerst een nieuwe geluidskaart. Bestudeer hiervoor de kenmerken van uw moederbord. Zoek uit op welk type connector de geluidskaart is aangesloten. Dit zijn meestal PCI- of PCI Express-slots. Lees de instructies voor je moederbord.

Stap 2

Mocht je het niet op voorraad hebben, ga dan naar de officiële fabrikant van je moederbord. Vind daar de benodigde gegevens.

Stap 3

Koop een nieuwe geluidskaart. In dit geval is het een Creative-kaart. Zet uw computer uit. Demonteer de systeemeenheid om toegang te krijgen tot het moederbord. Verwijder uw oude geluidskaart, als u die heeft, en vervang deze door een nieuw apparaat.

Stap 4

Zet uw computer aan. Installeer stuurprogramma's op uw geluidskaart. Om dit te doen, wordt aanbevolen om de schijf te gebruiken die bij de apparatuur is geleverd. Als er geen dergelijke schijf is, open dan Apparaatbeheer. Vind daar je nieuwe geluidsadapter.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Selecteer in het volgende venster de optie "Automatisch zoeken naar en installeren van stuurprogramma's".

Stap 6

Als deze methode er niet in slaagt de vereiste stuurprogramma's te installeren, gaat u naar de officiële website van de fabrikant van deze apparatuur. In jouw geval is dit de site https://ru.creative.com/products. Download daar de vereiste stuurprogramma's

Stap 7

Als u de stuurprogramma's nog steeds niet op deze manier kunt installeren, installeer dan het programma Sam Drivers. Voer het uit en open het item "Driver Pack Solution Driver Installation". Wacht tot de scan voor de hardware en geïnstalleerde programma's is voltooid.

Stap 8

Markeer uw geluidskaart of stuurprogramma's ervoor (audiostuurprogramma's, geluidsstuurprogramma's). Klik op de knop Installeren of Updaten. Wacht tot het programma automatisch de juiste stuurprogramma's installeert. Start je computer opnieuw op. Zorg dat er geluid is.

Aanbevolen: