Een Webcam Aansluiten Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Webcam Aansluiten Op Een Laptop
Een Webcam Aansluiten Op Een Laptop

Video: Een Webcam Aansluiten Op Een Laptop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2023, Februari
Anonim

Op de computer kunnen verschillende apparaten worden aangesloten, waardoor de gebruiker in een comfortabelere omgeving kan werken. Om de gesprekspartner op internet te zien, worden speciale webcams gebruikt. Er zijn echter vaak problemen met de aansluiting van dit apparaat op een laptop.

Een webcam aansluiten op een laptop
Een webcam aansluiten op een laptop

Het is nodig

  • - notitieboekje;
  • - fototoestel;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Om een ​​webcam op een laptop aan te sluiten, moet u bepalen tot welk type deze behoort. Er zijn twee soorten camera's, namelijk extern en geïntegreerd in de computer. Meestal hebben veel laptops webcams ingebouwd in de bovenkant van het deksel. Om dit te controleren, inspecteert u de hele laptop en leest u de instructies die bij de kit moeten worden geleverd.

Stap 2

U kunt de informatie ook proberen te achterhalen via de standaardparameters van het besturingssysteem. In de regel wordt alle geïnstalleerde apparatuur weergegeven in een speciaal "apparaatbeheer" dat is aangesloten op een pc of. Klik op de snelkoppeling "Deze computer". Vervolgens ziet u een venster met alle lokale schijven en aangesloten externe draagbare apparaten. Als er onderaan een item staat als "Videoapparaat" of iets dergelijks, klik er dan op met de muisknop.

Stap 3

Is het een webcam, dan ziet u uw afbeelding op de monitor. Ook werkt de ingebouwde webcam mogelijk niet vanwege een gebrek aan stuurprogramma's. Je kunt ze vinden op de officiële website van de fabrikant. Heb je een externe webcam, dan duurt de verbinding nog geen 10 minuten. Sluit de camera via de USB-poort aan op je computer. Wacht een paar minuten totdat de computer nieuwe hardware heeft gevonden. Ga vervolgens naar "Deze computer" en kijk of er een kolom "USB-videoapparaat" is.

Stap 4

Klik erop. Als de stuurprogramma's automatisch zijn geïnstalleerd, werkt de camera. Anders moet u speciale software voor deze webcam installeren. In de regel worden deze apparaten altijd verkocht met een installatieschijf, dus kijk in de doos van de webcam. Plaats de schijf in het station van uw computer. Zoek vervolgens het exe-bestand en voer het uit. Wacht tot de installatie is voltooid en start uw computer opnieuw op.

Populair per onderwerp