Hoe Windows Weer Te Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Weer Te Laten Werken
Hoe Windows Weer Te Laten Werken

Video: Hoe Windows Weer Te Laten Werken

Video: Hoe Windows Weer Te Laten Werken
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel redenen waarom een besturingssysteem instabiel kan worden. Er zijn verschillende manieren om de meest voorkomende storingen te verhelpen.

Hoe Windows weer te laten werken
Hoe Windows weer te laten werken

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Probeer eerst Systeemherstel te gebruiken. Als uw besturingssysteem opstart maar onstabiel is, opent u het Configuratiescherm en gaat u naar het menu Systeem en beveiliging. Zoek het item "Back-up en herstel" en ga naar het subitem "Systeeminstellingen of computer herstellen".

Stap 2

Klik op de knop Systeemherstel starten. Wacht terwijl het besturingssysteem informatie verzamelt over bestaande herstelpunten. Activeer het item "Kies een ander herstelpunt" en klik op de knop "Volgende". Selecteer het vroegste herstelpunt op basis van de aanmaakdatum. Klik op de knop Zoeken naar betrokken programma's. Bekijk welke programma's worden verwijderd na het uitvoeren van een systeemherstel. Klik op de knop Volgende en bevestig de start van het herstelproces.

Stap 3

Na een tijdje wordt de computer opnieuw opgestart en gaat het systeemherstelproces verder nadat het besturingssysteem is opgestart. Als u niet kunt inloggen, drukt u 5-10 seconden na het inschakelen van de computer op de F8-toets. Selecteer Laatst bekende goede configuratie uitvoeren. Hierdoor kan Windows soms beginnen met het uitvoeren van een systeemherstel.

Stap 4

Als de bovenstaande methode niet werkt, probeer dan "Windows Veilige modus" te selecteren. Selecteer in het nieuwe venster de optie "Veilige modus met stuurprogrammaondersteuning". Wacht tot het besturingssysteem start in de geselecteerde modus. Probeer het herstelproces van Windows te starten zoals hierboven beschreven.

Stap 5

Probeer ten slotte de Windows-installatieschijf in het station te plaatsen en op te starten. Selecteer Problemen oplossen (Windows XP) of ga naar het menu Geavanceerde herstelopties en selecteer de optie Opstartherstel. Wacht tot de programma's klaar zijn met draaien en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: