Hoe De Desktop-screensaver In Windows 7 Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Desktop-screensaver In Windows 7 Te Veranderen
Hoe De Desktop-screensaver In Windows 7 Te Veranderen

Video: Hoe De Desktop-screensaver In Windows 7 Te Veranderen

Video: Hoe De Desktop-screensaver In Windows 7 Te Veranderen
Video: Flip Clock Screensaver for windows 2021 | clock screensaver for windows 7, 8, 10 2024, Mei
Anonim

Een desktop-screensaver (meestal een "screensaver") is een bewegend driedimensionaal object of beeld dat op het beeldscherm verschijnt als de gebruiker gedurende een bepaalde periode inactief is. Screensavers werden oorspronkelijk gebruikt om oudere monitoren te beschermen, maar dienen tegenwoordig als decoratie voor de standby-modus.

Hoe de desktop-screensaver in Windows 7 te veranderen
Hoe de desktop-screensaver in Windows 7 te veranderen

instructies:

Stap 1

Minimaliseer alle vensters door eenmaal met de linkermuisknop op de knop "Alle vensters minimaliseren" in de rechterbenedenhoek van de Windows-taakbalk (rechts van de klok en datum) te klikken.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op een gedeelte van uw bureaublad dat vrij is van snelkoppelingen, pictogrammen en gadgets. Er wordt een lijst met instellingen voor de weergave en parameters van het hoofdscherm geopend.

Stap 3

Klik in de lijst die opent één keer met de linkermuisknop op de regel "Personalisatie". Er wordt een venster geopend voor het instellen van persoonlijke parameters van de skin van het besturingssysteem.

Stap 4

Klik in het onderste deel van het instellingenvenster eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Screensaver". Het dialoogvenster Schermbeveiligingsopties wordt weergegeven.

Stap 5

Het instellingenvenster van de schermbeveiliging kan ook op een andere manier worden geopend. Ga hiervoor naar het menu "Start" en typ de tekst "splashscreen" in de zoekbalk "Zoek programma's en bestanden". Terwijl u uw zoekopdracht typt, verschijnt bovenaan een lijst met resultaten die overeenkomen met uw zoekcriteria. Selecteer in deze lijst de regel "Screensaver wijzigen".

Stap 6

Om een screensaver in het parametervenster te selecteren, opent u de lijst "Screensaver" door er eenmaal met de linkermuisknop op te klikken en de gewenste optie te selecteren. Stel ook het tijdsinterval in waarna de geselecteerde screensaver zal starten.

Aanbevolen: