Een Acer-projector Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Acer-projector Aansluiten
Een Acer-projector Aansluiten

Video: Een Acer-projector Aansluiten

Video: Een Acer-projector Aansluiten
Video: Instructie Beamer aansluiten laptop 2024, April
Anonim

Het aansluiten van de projector op een computer verschilt niet veel van het aansluiten van een pc op een tweede monitor. Desondanks heeft dit proces zijn eigen nuances waarmee rekening moet worden gehouden.

Een Acer-projector aansluiten
Een Acer-projector aansluiten

instructies:

Stap 1

Controleer de kwaliteit van de projector. Als het apparaat een digitaal signaal kan verwerken en een beeld van voldoende hoge kwaliteit kan weergeven, is het verstandiger om een digitaal datatransmissiekanaal te gebruiken. Zitten er alleen analoge poorten op de projector, dan is het soms logischer om de monitor om te schakelen naar de digitale poort van de videokaart. Voer de vereiste handelingen uit op de monitor.

Stap 2

Als uw videokaart VGA- en DVI-poorten heeft en beide apparaten (monitor en projector) alleen VGA-poorten hebben, koop dan een extra DVI-VGA-kabel. Dit verlaagt de beeldkwaliteit, maar zorgt ervoor dat beide apparaten tegelijk kunnen worden aangesloten. Sluit de projector aan op een beschikbare grafische kaartsleuf. Installeer dit apparaat op de gewenste locatie. Sluit de projector aan op netstroom en zet hem aan.

Stap 3

Zet de pc aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Als u Windows Seven gebruikt, opent u het Configuratiescherm en selecteert u het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Open het menu "Beeldscherm" en selecteer "Verbinden met extern beeldscherm". Klik op de knop "Zoeken" aan de bovenkant van het venster dat wordt geopend. Wacht tot de projector wordt gedetecteerd.

Stap 4

Selecteer de grafische afbeelding van de computermonitor en activeer het item "Maak dit scherm het hoofdscherm". Wanneer u met een projector werkt, is het gebruikelijk om een identiek beeld naar beide apparaten uit te voeren. Activeer de optie Scherm dupliceren. Als u de projector niet met de beschreven methode kunt aansluiten, selecteert u in het menu "Scherm" de optie "Verbinden met projector". Selecteer in het menu dat verschijnt de optie Dupliceren.

Stap 5

De resoluties van de computermonitor en projector worden automatisch uitgelijnd. Als de monitor werkte met een resolutie van 1366x768, en de projector ondersteunt alleen 1280x720, dan zal de kwaliteit van het beeld dat op de monitor wordt weergegeven aanzienlijk verminderen. Als u een digitale projector gebruikt die het HD-formaat ondersteunt, zou dit probleem niet moeten optreden.

Aanbevolen: