Hoe KS Uit Het Verbod Te Krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoe KS Uit Het Verbod Te Krijgen?
Hoe KS Uit Het Verbod Te Krijgen?

Video: Hoe KS Uit Het Verbod Te Krijgen?

Video: Hoe KS Uit Het Verbod Te Krijgen?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Zijn er verschillende hoofdtypen blokkeringen? of verbieden, op Counter-Strike-servers. De methode om de "ban" te omzeilen hangt rechtstreeks af van de methode die werd gebruikt om je gameprofiel te blokkeren.

Hoe KS uit het verbod te krijgen?
Hoe KS uit het verbod te krijgen?

instructies:

Stap 1

De meest gebruikelijke manier om een speler te blokkeren is door te bannen op IP-adres. Het is geen significante barrière voor gamers die een dynamisch IP-adres gebruiken om verbinding te maken met internet. Open de lijst met actieve verbindingen en verbreek de verbinding met de provider (verbreek de verbinding met internet).

Stap 2

Maak na 5-10 minuten opnieuw verbinding met het netwerk en wacht tot een nieuw IP-adres is afgegeven. Houd er rekening mee dat het soms nodig is om de ontkoppelingstijd aanzienlijk te verlengen.

Stap 3

De tweede populaire blokkeermethode is het gebruik van het MAC-adres van de NIC van de client. Om het te omzeilen, opent u Apparaatbeheer door het gewenste item in de systeemeigenschappen te selecteren. Zoek de netwerkkaart waarmee u verbinding maakt met internet.

Stap 4

Open de eigenschappen voor deze adapter en klik op het tabblad Geavanceerd. Zoek het veld Netwerkadres, markeer het item Waarde en voer een nieuw MAC-adres in voor deze netwerkkaart. Wacht tot de adapterparameters zijn bijgewerkt. Maak verbinding met internet en probeer toegang te krijgen tot de gewenste Counter-Strike-server.

Stap 5

Als de beheerder bijnaamblokkering heeft gebruikt, start u het Counter-Strike-spel opnieuw en opent u de console. Voer de opdrachtnaam "nieuwe bijnaam" in zonder aanhalingstekens. Druk op de Enter-toets en maak verbinding met de server.

Stap 6

Als je een Steam-account gebruikt om te spelen, kan je worden geblokkeerd door je steam-ID. Helaas kan dit type blokkering niet worden omzeild. In een dergelijke situatie zijn er twee belangrijke manieren om uit de situatie te komen. In het eerste geval moet je een nieuw account aanmaken om op deze server te kunnen spelen.

Stap 7

Als deze optie niet bij je past, bezoek dan de officiële website die is gemaakt om de server die je nodig hebt te ondersteunen. Schrijf naar de administratie van de bron een brief met het verzoek om uw account te deblokkeren. Probeer de situatie in detail te beschrijven en geef de reden van blokkering door. Informeer bij de administratie over de mogelijkheden om het verbod op te heffen.

Aanbevolen: