Pictogrammen Op Het Scherm Herstellen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Op Het Scherm Herstellen
Pictogrammen Op Het Scherm Herstellen

Video: Pictogrammen Op Het Scherm Herstellen

Video: Pictogrammen Op Het Scherm Herstellen
Video: Mac OS X: pictogrammen op het Dock vergroten (Mavericks) 2024, Mei
Anonim

De gebruiker kan pictogrammen toevoegen, wijzigen en verwijderen op het "bureaublad". Het uiterlijk en de ontwerpstijl van verschillende elementen zijn alleen afhankelijk van de wensen en smaak van de gebruiker. Als u per ongeluk pictogrammen van het bureaublad hebt verwijderd, kunt u ze op verschillende manieren herstellen.

Pictogrammen op het scherm herstellen
Pictogrammen op het scherm herstellen

instructies:

Stap 1

Na het laden van het besturingssysteem is het eerste dat u op het beeldscherm ziet het "bureaublad". De pictogrammen erop zijn er in verschillende 'categorieën'. De eerste bevat de belangrijkste elementen van de "Desktop" - de mappen "My Computer", "My Documents", "Network Neighborhood".

Stap 2

Als u de pictogrammen van deze groep wilt herstellen, roept u de component "Weergave" op. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop in een vrije ruimte van het "Bureaublad" en selecteert u "Eigenschappen" in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook het Configuratiescherm openen vanuit het menu Start, in de categorie Vormgeving en thema's, selecteer het pictogram Weergave.

Stap 3

Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad "Bureaublad" en klik op de knop "Bureaubladinstellingen". Open in het venster "Desktopitems" het tabblad "Algemeen" en plaats een markering naast de items die u wilt herstellen.

Stap 4

Klik op de knop OK in het elementenvenster. Klik in het venster "Eigenschappen: Weergave" op de knop "Toepassen" en sluit het venster door op de knop OK of het [x]-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. De pictogrammen worden hersteld.

Stap 5

De tweede groep pictogrammen bevat snelkoppelingen naar mappen en toepassingen die zijn gemaakt door de gebruiker of de "installatiewizard" van een bepaald programma. Als u per ongeluk een snelkoppeling hebt verwijderd, gaat u naar de map waar de gewenste map of het gewenste programma zich bevindt.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het mappictogram (startbestand van de toepassing) en selecteer de opdracht "Verzenden" in het vervolgkeuzemenu. Klik in het submenu met de linkermuisknop op het item "Bureaublad (snelkoppeling maken).

Stap 7

De derde groep pictogrammen bevindt zich op de taakbalk in het systeemvak of op Snel starten. Om pictogrammen op de balk Snel starten te herstellen, sleept u eenvoudig het pictogram van het map- of programmastartbestand naar deze balk terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

Stap 8

In het systeemvak (onder andere) worden pictogrammen weergegeven voor toepassingen die automatisch worden gestart wanneer het systeem opstart. Om een bestand toe te voegen aan "Opstarten", opent u de map met dezelfde naam in de map C: (of een andere schijf met het systeem) / Documenten en instellingen / Beheerder / Hoofdmenu / Programma's en voegt u een snelkoppeling toe aan de map of het opstarten van het programma bestand dat u nodig heeft.

Aanbevolen: