Pictogrammen Herstellen

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Herstellen
Pictogrammen Herstellen

Video: Pictogrammen Herstellen

Video: Pictogrammen Herstellen
Video: Miniatuurafbeeldingen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Sommige software die op de computer is geïnstalleerd, conflicteert met elkaar en als gevolg daarvan kan het besturingssysteem falen. Het komt voor dat door dergelijke fouten een deel van de bureaubladpictogrammen en de menuknop Start verdwijnen.

Door systeemstoringen kunnen sommige bureaubladpictogrammen verdwijnen
Door systeemstoringen kunnen sommige bureaubladpictogrammen verdwijnen

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen helpt het om twee regels uit het register te verwijderen. Om naar de Register-editor te gaan, drukt u op de toetsen Ctrl, alt="Image" en Del (Delete) op uw toetsenbord. De Taakmanager wordt geopend.

Stap 2

Klik op het menu Bestand en selecteer Nieuwe taak.

Stap 3

Typ in het invoerveld de opdracht Regedit en klik op OK.

Stap 4

De Register-editor wordt gestart, waarin u twee paden moet vinden en de resulterende bestanden moet verwijderen:

HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Opties voor het uitvoeren van afbeeldingsbestanden / explorer.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Opties voor het uitvoeren van afbeeldingsbestanden / iexplorer.exe

Stap 5

Om een bestand te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de regels en selecteert u de opdracht "Verwijderen" in het contextmenu.

Stap 6

Het blijft om uw computer opnieuw op te starten om de wijzigingen toe te passen. Na de herstart keren de pictogrammen terug naar hun plaats.

Aanbevolen: