Waar De Activeringssleutel Voor Windows XP Invoeren

Inhoudsopgave:

Waar De Activeringssleutel Voor Windows XP Invoeren
Waar De Activeringssleutel Voor Windows XP Invoeren

Video: Waar De Activeringssleutel Voor Windows XP Invoeren

Video: Waar De Activeringssleutel Voor Windows XP Invoeren
Video: Windows XP Pro KeyGen Serial Number 2024, April
Anonim

De activering van het besturingssysteem Windows XP is een noodzakelijke procedure voor langdurig gebruik. Door het te gebruiken, bevestigt u de authenticiteit van de gekochte software. De belangrijkste fase van activering is het invoeren van de licentiesleutel.

Waar de activeringssleutel voor Windows XP invoeren
Waar de activeringssleutel voor Windows XP invoeren

instructies:

Stap 1

Kies de juiste activeringsmethode. De eerste vindt plaats via internet. Maak verbinding met de provider, klik vervolgens op de knop "Activeringsmelding" op de taakbalk en start daarmee de activeringswizard. Als het activeringspictogram niet op het paneel staat, kunt u de wizard starten vanuit het menu Start, vanuit de map Hulpprogramma's.

Stap 2

Ga akkoord met de aanbieding 'Kopie via internet activeren'. Lees de Privacyverklaring en klik op Volgende. Vul alle vereiste velden in en voer vervolgens de activeringssleutel in voor het systeem in het juiste gebied. U kunt het vinden op de achterkant van de installatieschijf van uw besturingssysteem of u kunt de website van Microsoft bezoeken. In sommige gevallen wordt de sleutel ook aangegeven in het document in de hoofdinstallatiemap. Na het verwerken van uw aanvraag wordt het systeem met succes geactiveerd en ziet u de bijbehorende invoer op het scherm.

Stap 3

Gebruik je mobiele of huistelefoon om het systeem te activeren als je geen internetverbinding hebt. Bel het nummer dat wordt voorgesteld in het activeringsvenster en wacht tot de telefoniste opneemt. Informeer hem over de wens om de activering te voltooien en lees de licentiecode. De operator controleert de ontvangen gegevens en bevestigt de activering van het systeem.

Stap 4

Onthoud dat na het bijwerken van de computersoftware, het formatteren van de harde schijf of het opruimen van virussen, het soms nodig kan zijn om Windows XP opnieuw te activeren. Een onbeperkt aantal heractiveringen kan op dezelfde media worden gedaan. Als u de activeringsprocedure 30 dagen na de installatie van het systeem niet voltooit, wordt de toegang ertoe opgeschort door de ontwikkelaars.

Aanbevolen: