Een Activeringscode Voor Kaspersky Invoeren

Inhoudsopgave:

Een Activeringscode Voor Kaspersky Invoeren
Een Activeringscode Voor Kaspersky Invoeren

Video: Een Activeringscode Voor Kaspersky Invoeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to activate Kaspersky internet security "Activation Code Is invalid for this region" simple step 2023, Januari-
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest voorkomende programma's voor het beschermen van computers tegen allerlei soorten kwaadaardige programma's. In de regel wordt het elektronisch verspreid en na de proefperiode moet u een activeringscode invoeren om het te blijven gebruiken. U kunt deze code verkrijgen via de website van het bedrijf door het bedrag te betalen dat overeenkomt met het type licentie dat u nodig heeft. De procedure voor het invoeren van de activeringscode in het geïnstalleerde programma is niet bijzonder moeilijk.

Een activeringscode voor Kaspersky invoeren
Een activeringscode voor Kaspersky invoeren

instructies:

Stap 1

Tijdens het activeringsproces maakt het programma contact met de webserver. Zorg er daarom voor dat de computer is verbonden met het wereldwijde netwerk voordat u begint met het invoeren van de code.

Stap 2

Open het hoofdvenster van het antivirusprogramma - klik op het pictogram in de lade of selecteer de link "Kaspersky Anti-Virus" in het gedeelte "Alle programma's" van het hoofdmenu van het besturingssysteem. Als het besturingssysteem de Kaspersky Gadget bevat, kunt u de programma-interface openen door op de groene monitor erop te klikken.

Stap 3

Klik in de rechterbenedenhoek van het antivirusinterfacevenster met de muisaanwijzer op het opschrift "Voer de activeringscode in". Op de volgende pagina die door het programma wordt geladen, drukt u op de knop "Activeer het programma" en er verschijnt een formulier met een keuze uit twee opties - activering van commerciële of proefversies.

Stap 4

Vink het vakje aan naast "Activeer commerciële versie" en voer vervolgens de twintigcijferige sleutel die van de fabrikant is ontvangen in groepen van vijf tekens in de vier vensters van het formulier in. Klik op de knop "Volgende" en de antivirus stuurt de ingevoerde gegevens naar de server.

Stap 5

Serverscripts controleren de activeringscode en sturen een speciaal sleutelbestand met de bijbehorende licentie naar de computer terug. Als er een fout optreedt tijdens het verzenden of ontvangen van gegevens, ontvangt u een bericht met de trieste titel "Activering mislukt" en twee opties voor verdere acties. U kunt op de knop "Probeer opnieuw te activeren" klikken of naar de site gaan met behulp van de hier aangegeven link en het vereiste bestand handmatig ophalen door de code in het juiste webformulier in te voeren. Het op deze manier geladen bestand moet naar de antivirus worden overgebracht met behulp van het standaarddialoogvenster voor het openen van bestanden - het wordt gestart door op de knop Bladeren te klikken.

Stap 6

Nadat een van de methoden van de vorige stap erin is geslaagd om het licentiebestand te verkrijgen en te installeren, verschijnt informatie met het type licentie en de vervaldatum in het programmavenster. Klik op de knop "Voltooien" om de procedure te voltooien.

Populair per onderwerp