Hoe Windows Te Authenticeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Authenticeren
Hoe Windows Te Authenticeren

Video: Hoe Windows Te Authenticeren

Video: Hoe Windows Te Authenticeren
Video: How to Rotate Video on Windows 10 2024, Mei
Anonim

De gebruiker kan er niet altijd zeker van zijn dat er een legitieme versie van Windows op zijn computer is geïnstalleerd. Maar soms zijn er gevallen waarin u dit moet controleren. Er zijn verschillende manieren om te controleren op verschillende versies van Windows.

Hoe Windows te authenticeren
Hoe Windows te authenticeren

instructies:

Stap 1

Voer een opdrachtprompt uit om het besturingssysteem Windows XP te verifiëren. Om dit te doen, selecteert u "Start" -> "Alle programma's" -> "Accessoires" -> "Opdrachtprompt" of "Start" -> "Uitvoeren", en typt u vervolgens cmd.exe in het daarvoor bestemde veld. Schrijf in de geopende opdrachtregel C: Windowssystem32OOBE msoobe / A en druk vervolgens op de enter-toets. In het dialoogvenster dat verschijnt, verschijnt informatie over de authenticiteit van het besturingssysteem.

Stap 2

Voer ook een opdrachtprompt uit om het besturingssysteem Windows Vista te verifiëren. Voer vervolgens de volgende scripts in volgorde uit door ze op de opdrachtregel in te voeren: - slmgr-xrg;

- slmgr.vbs-DLI;

- slmgr.vbs-DLV De dialoogvensters die na elk script verschijnen, bevatten informatie over de authenticiteit van de licentie.

Stap 3

Gebruik de specifieke updates die verantwoordelijk zijn voor deze functie om het Windows 7-besturingssysteem te verifiëren. Ze zijn verplicht en worden automatisch geïnstalleerd als automatische systeemupdates zijn ingeschakeld. Installeer ze anders zelf met Windows Update.

Stap 4

U kunt de authenticiteit van Windows ook bevestigen via de officiële Microsoft-website. Start uw webbrowser en volg de link https://windows.microsoft.com/en-US/windows/help/genuine/what-is-validation. Deze pagina biedt gedetailleerde informatie over wat Windows-verificatie is en hoe u deze kunt verkrijgen. Klik na het lezen op de link "Nu controleren" in de rechterbovenhoek van de pagina

Stap 5

Lees de informatie die verschijnt. Klik vervolgens op de downloadlink. Geef de locatie van het opgeslagen bestand op. Dubbelklik op het opgeslagen bestand zonder de browser te sluiten nadat het volledig is geladen. Klik op "Uitvoeren" en volg de instructies die verschijnen. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de knop "Doorgaan" op de webpagina waarvan het bestand is gedownload. Op basis van de verificatieresultaten ontvangt u informatie over de authenticiteit van Windows.

Aanbevolen: