Een Activeringssleutel Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Activeringssleutel Verwijderen
Een Activeringssleutel Verwijderen

Video: Een Activeringssleutel Verwijderen

Video: Een Activeringssleutel Verwijderen
Video: Windows 10 - How To Deactivate Windows By Removing Product Key 2024, April
Anonim

Wanneer het nodig is om een meer geavanceerde versie van het programma te installeren, is het helemaal niet nodig om deze te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. U hoeft alleen de activeringssleutel te wijzigen. Maar om een nieuwe sleutel in te voeren, verwijdert u de oude, anders werkt het programma niet.

Een activeringssleutel verwijderen
Een activeringssleutel verwijderen

instructies:

Stap 1

Wat moet ik doen om de activeringssleutel te verwijderen? Download eerst een nieuwe sleutel of koop deze bij een softwareleverancier. Als dit bijvoorbeeld een antivirusprogramma van Kaspersky of een ander programma is, ga dan naar de officiële website en bestel een nieuwe sleutel. De sites bieden vaak nieuwe versies van programma's met gratis sleutels, op voorwaarde dat de producten van deze serviceproviders worden gebruikt.

Stap 2

Om een nieuwe sleutel van antivirussoftware te betalen, moet u in de regel een speciaal informatieformulier invullen zodat u een code ontvangt. Ga naar de officiële website van de ontwikkelaar. Vul alle informatie in die door het systeem wordt gevraagd, met name het e-mailadres. Betaal vervolgens voor de aanvraag en u ontvangt een nieuwe activeringscode per e-mail.

Stap 3

Dus na ontvangst van een nieuwe sleutel, moet u de oude verwijderen. Open hiervoor het programma. Als u een antivirussoftwaresleutel verwijdert, moet u eerst de beveiliging ervan uitschakelen. Zonder dit staat het antivirusprogramma u niet toe enige actie te ondernemen. Zodra de bescherming is uitgeschakeld, start u uw computer opnieuw op.

Stap 4

Open vervolgens het programmavenster opnieuw. Ga naar de optie "Licentiebeheer". In het geopende venster ziet u een regel met de programmatoets. Klik met de linkermuisknop op het kruisje of de opdracht "Verwijderen". Ze bevinden zich meestal aan de rechterkant. De activeringssleutel is verwijderd. Nu kunt u een nieuwe sleutel installeren.

Stap 5

Als u de activeringssleutel voor andere programma's verwijdert, hoeft de beveiliging niet te worden uitgeschakeld. Je opent gewoon het programma, gaat naar "Instellingen" of "Eigenschappen" en verwijdert de activatiesleutel door op het kruisje ernaast te klikken. Na alle procedures start u uw pc opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: