Hoe De Activeringssleutel Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe De Activeringssleutel Te Bekijken
Hoe De Activeringssleutel Te Bekijken

Video: Hoe De Activeringssleutel Te Bekijken

Video: Hoe De Activeringssleutel Te Bekijken
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, Mei
Anonim

U kunt de sleutel waarmee u uw software hebt geactiveerd niet op de gebruikelijke manier bekijken, zoals de licentiecode van het programma, dat is opgeslagen in het register en toegankelijk is wanneer het wordt gestart of met andere programma's. Op basis van de licentiecode kunt u de activeringscode bekijken op de officiële website van de programmaontwikkelaar.

Hoe de activeringssleutel te bekijken
Hoe de activeringssleutel te bekijken

Noodzakelijk

programma voor het bekijken van de licentiecode

instructies:

Stap 1

Download de Everest 2006-software naar uw computer. Installeer het en voer het uit. Selecteer in het hoofdvenster de software waarin u geïnteresseerd bent, waarvan u de licentiecode wilt weten. In dit geval zou de informatie die u nodig heeft aan de rechterkant van het venster moeten verschijnen. U kunt het ook in een bestand opslaan of afdrukken. In ieder geval kan dergelijke informatie het beste niet in elektronische vorm of op verwijderbare media worden opgeslagen die u niet gaat formatteren.

Stap 2

Kijk naar de programmalicentiecode op de schijf als u deze als afzonderlijk product van de computer hebt gekocht, op de doos ervan, enzovoort. Ook is informatie over de softwareproductcode opgenomen in het register van het besturingssysteem. Om het uit te voeren, opent u Uitvoeren in het menu Start en typt u regedit in het vak dat verschijnt.

Stap 3

Zoek het item dat verantwoordelijk is voor de software in de mappen aan de linkerkant. Selecteer het programma dat u nodig heeft, blader door de mappen voor licentie-informatie. Kopieer het.

Stap 4

Herschrijf de licentiecode die is verkregen met een van de bovenstaande methoden. Ga naar de site van de softwareontwikkelaar wiens activeringscode je interesseert. Zoek het punt voor het activeren en registreren van programma's, indien beschikbaar op de site. Voer de licentiecode voor uw softwareproduct in en bekijk de beschikbare activeringscode ervoor. Deze methode is vaak handig wanneer de activering van het softwareproduct beschikbaar is op de website.

Stap 5

Als deze activeringsmethode niet beschikbaar is voor uw programma, ontdek dan de code bij het opnieuw installeren. Verwijder het volledig via het item Programma's toevoegen of verwijderen in het configuratiescherm en verwijder het activeringsrecord, nadat u zeker weet dat u een licentiesleutel hebt. Na de installatie voltooit u de activering door de sleutel te bekijken die overeenkomt met uw licentiecode. Herschrijf het.

Aanbevolen: