Een Activeringssleutel Installeren

Inhoudsopgave:

Een Activeringssleutel Installeren
Een Activeringssleutel Installeren

Video: Een Activeringssleutel Installeren

Video: Een Activeringssleutel Installeren
Video: Delphi 2016 with keygen install video 2024, April
Anonim

U hebt een gelicentieerd antivirusprogramma van Kaspersky geïnstalleerd, maar na het verstrijken van de tijd is de licentie verlopen. Nu werkt het antivirusprogramma niet, waardoor een verlenging van de licentie vereist is. Om het programma te activeren, moet u een nieuwe activeringssleutel installeren.

Een activeringssleutel installeren
Een activeringssleutel installeren

instructies:

Stap 1

Verkrijg een licentie-activeringssleutel voor het Kaspersky-antivirusprogramma op de officiële website van de ontwikkelaar. Ga via een computerbrowser naar de website van de ontwikkelaar en koop deze. Om dit te doen, moet u een klein veld met informatie invullen en het e-mailadres aangeven waarnaar de sleutel wordt verzonden.

Stap 2

Nadat de sleutel is ontvangen, moet deze worden geïnstalleerd. Schakel hiervoor het internet uit, ofwel door het antivirusprogramma te sluiten, ofwel door de modem of netwerkkabel volledig los te koppelen van de computer.

Stap 3

Start nu het Kaspersky-programma. Selecteer in het geopende venster de optie "Licentiebeheer". Onderaan ziet u een inscriptie die aangeeft hoeveel dagen er nog zijn tot het einde van de licentie. Klik erop. In het geopende venster verwijdert u de licentie door op het kruisje of de opdracht "Verwijderen" te klikken.

Stap 4

Zo hebt u de weg voorbereid voor het instellen van een nieuwe sleutel. Om het te activeren, klikt u op de opdracht "Activeren met een commerciële licentie". Voer vervolgens een willekeurige activeringscode in, wat er ook gebeurt, u kunt gewoon een willekeurige reeks cijfers gebruiken. Het systeem controleert de code en geeft als resultaat dat er een onjuiste of niet-bestaande activeringscode is opgegeven.

Stap 5

Daarna zal het antivirusprogramma u aanbieden om het programma te activeren met behulp van het bestand. Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de locatie waar de gedownloade sleutel is opgeslagen in de bestandsverkenner. Klik vervolgens op de knop Volgende. De nieuwe activeringssleutel wordt geïnstalleerd en uw computer wordt weer beschermd tegen malware en spam. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Bij de volgende keer opstarten heeft de antivirussoftware al een volledig geactiveerde nieuwe sleutel.

Aanbevolen: