Hoe Het RAM-geheugen Schoon Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het RAM-geheugen Schoon Te Maken?
Hoe Het RAM-geheugen Schoon Te Maken?

Video: Hoe Het RAM-geheugen Schoon Te Maken?

Video: Hoe Het RAM-geheugen Schoon Te Maken?
Video: LET OP❗ HOE DE ROOK SMAKELIJK TE BEREIDEN! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Elke computer heeft een harde schijf waarop de gebruiker de informatie die hij nodig heeft opslaat en op elk moment kan openen, en RAM. Als een harde schijf kan worden opgeschoond door er simpelweg onnodige bestanden van te verwijderen, ligt het anders met RAM. Het optimaliseren van RAM heeft zijn eigen nuances. Om RAM vrij te maken, moet u onnodige processen uit het RAM verwijderen.

Hoe het RAM-geheugen schoon te maken?
Hoe het RAM-geheugen schoon te maken?

Noodzakelijk

Computer, RAM, TuneUp-hulpprogramma's, internettoegang

instructies:

Stap 1

Het hoofdgeheugen slaat processen op die op dit moment worden uitgevoerd. Na het starten van een bepaald programma wordt het van de harde schijf in het RAM geladen. Na het sluiten van dit programma komt er ruimte in het RAM vrij. Veel programma's kunnen in het RAM worden geladen wanneer de computer is ingeschakeld en het besturingssysteem is geladen. De gebruiker is zich misschien niet eens bewust van zijn werk. Dienovereenkomstig moet u onnodige programma's bij het opstarten verwijderen. Dan wordt de hoeveelheid beschikbare RAM verhoogd.

Stap 2

TuneUp Utilities, een universeel hulpprogramma voor het diagnosticeren en optimaliseren van uw computer, zal u helpen uw RAM goed op te schonen. U kunt een proefversie van het programma met een beperkte geldigheidsduur gratis downloaden van internet.

Stap 3

Wanneer u het programma downloadt, voert u het uit en wacht u op een volledige scan van uw computer. Daarna wordt het hoofdmenu van het programma geopend. Selecteer "Systeemoptimalisatie" en ga vervolgens naar "Programma's uitschakelen". Het venster toont een lijst met programma's. Tegenover de programma's die niet worden aanbevolen om te worden uitgeschakeld, staat er "Vereist door het systeem". Raak deze programma's niet aan.

Stap 4

Besteed aandacht aan de programma's waartegenover staat "Toegestaan". Bestudeer ze zorgvuldig. U moet programma's die u niet gebruikt uitschakelen. Om dit te doen, verplaatst u eenvoudig de schuifregelaar tegenover het geselecteerde programma naar de positie "Uit". Nu worden uitgeschakelde programma's niet automatisch geladen en wordt het RAM ervan gewist. Uitgeschakelde programma's kunnen worden gestart door de schuifregelaar naar de Aan-positie te verplaatsen.

Stap 5

Ook kunt u tegenover elk actief programma het belastingsniveau van de pc door deze toepassing zien. Hoe hoger dit niveau, hoe meer RAM het programma in beslag neemt.

Aanbevolen: