Waarom De Afbeelding Niet Wordt Weergegeven?

Inhoudsopgave:

Waarom De Afbeelding Niet Wordt Weergegeven?
Waarom De Afbeelding Niet Wordt Weergegeven?

Video: Waarom De Afbeelding Niet Wordt Weergegeven?

Video: Waarom De Afbeelding Niet Wordt Weergegeven?
Video: Cursus Word Les 8: Bijschrift Toevoegen aan Afbeelding + Bijschrift Opmaken 2024, Mei
Anonim

Wanneer u op internet surft, zijn er momenten waarop de sites geen afbeeldingen weergeven. Dit komt omdat afbeeldingen mogelijk zijn uitgeschakeld in de browser. U kunt ook de weergave van miniaturen toevoegen aan de mappen van het besturingssysteem.

Waarom de afbeelding niet wordt weergegeven?
Waarom de afbeelding niet wordt weergegeven?

instructies:

Stap 1

Schakel de weergave van afbeeldingen in de Internet Explorer-browser in, start hiervoor het programma, klik op het tandwielpictogram ("Instellingen"), dat zich in de rechterbovenhoek van het venster bevindt, ga naar "Internetopties", selecteer het tabblad "Geavanceerd". Schakel het selectievakje Afbeeldingen weergeven onder Multimedia in. Klik op de knop "OK".

Stap 2

Schakel de weergave van afbeeldingen in de Mozilla Firefox-browser in, start hiervoor het programma, selecteer het menu "Extra", ga naar het item "Opties". Selecteer in het geopende venster het tabblad "Inhoud", vink het vakje aan naast de optie "Afbeeldingen automatisch uploaden". Klik OK.

Stap 3

Start Opera-browser om het weergeven van afbeeldingen in te schakelen. Selecteer het menu "Instellingen", het item "Algemene instellingen". ga dan naar het tabblad "Webpagina's". Selecteer de optie "Alle afbeeldingen weergeven" in de lijst. U kunt deze opdracht ook in het programmavenster uitvoeren met de knop in de rechterbenedenhoek van het scherm.

Stap 4

Start de Google Chrome-browser om beeldondersteuning in te schakelen. Klik op het moersleutelpictogram, selecteer het menu-item "Opties" en selecteer vervolgens "Geavanceerd". Klik op "Instellingen voor inhoud" en selecteer aan de linkerkant van het venster "Afbeeldingen", vink het vakje aan naast de optie "Alles weergeven". Klik op de knop "Sluiten".

Stap 5

Schakel miniatuurweergave in Windows XP-mappen in. Selecteer een map, ga naar het menu "Extra" - "Mapopties". Ga naar het tabblad "Weergave", selecteer de optie "Tijdelijke bestanden met miniatuurafbeeldingen niet opslaan" in het gedeelte "Bestanden en mappen". Schakel het selectievakje uit en klik op de knop "OK" om de miniatuurweergave in te schakelen.

Stap 6

Om deze actie in Windows Vista uit te voeren, start u Verkenner, selecteert u de gewenste map, klikt u op de optie Organiseren - Map- en zoekopties in de menubalk. Ga vervolgens naar het tabblad "Weergave", het gedeelte "Bestanden en mappen", schakel de optie "Altijd pictogrammen weergeven, geen miniaturen" uit. Klik op de knop "Toepassen op mappen". Klik OK.

Aanbevolen: