Waarom Servers Niet Worden Weergegeven

Waarom Servers Niet Worden Weergegeven
Waarom Servers Niet Worden Weergegeven

Video: Waarom Servers Niet Worden Weergegeven

Video: Waarom Servers Niet Worden Weergegeven
Video: Fix for Server error .Net Framework 4 is Already Part of the Operating System... Windows Server 2024, April
Anonim

“Waar zijn de servers? Waarom worden ze niet weergegeven? Dit soort vragen komen het vaakst voor op alle online gamingforums. Van oude, maar afgelegen Counter Strike tot machtige World of Warcraft of Allods Online. Alle games hebben hier wel eens last van.

Waarom servers niet worden weergegeven
Waarom servers niet worden weergegeven

Een beginnende gokker betreedt het spel en ziet de verbinding of de lijst met beschikbare servers niet. De gebruiker is boos en voert, afhankelijk van het niveau van zijn beschaving, een van de twee acties uit. Minder beschaafde gebruiker die "Banzai!" roept slaat de monitor kapot, maakt de computer kapot en gaat een nieuwe kopen. De meer beschaafde gaat naar het forum en zweert bij de ontwikkelaars. Is er een gulden middenweg?

U dient te beginnen met de standaard procedure "naar buiten gaan en naar binnen gaan". Paradoxaal genoeg werkt het! U kunt uw computer gewoon opnieuw opstarten. Controleer tegelijkertijd: is er überhaupt internet?

Het is de moeite waard om de mate van "oudheid" van het speelgoed te onthouden. Om een aantal games te spelen die bijna op dezelfde dag als de eerste computer op aarde zijn uitgebracht, heb je een speciaal netwerkprotocol nodig (bijvoorbeeld IPX). Het is noodzakelijk om te controleren of het correct is geïnstalleerd en correct is geconfigureerd. Als het verkeerd is, hoeft u alleen maar de installatiehandleiding te vinden en alles stap voor stap te doen en vervolgens uw computer opnieuw op te starten. En dat is alles, Diablo en Old Crafts lopen als een trein.

Hoe zit het met online role-playing game servers? Het clientprogramma is gedownload, geïnstalleerd, geregistreerd en in sommige gevallen ook betaald. Enkele uren (of zelfs dagen) van het spel zijn voorbij. En ineens is er geen verbinding met de server. Maar stuur uw computer niet naar betere werelden. In 95% van de gevallen helpt het om de computer de hele dag uit te zetten (vaak zijn zelfs enkele uren al voldoende). Gedurende deze tijd hebben de ontwikkelaars gewoon tijd om de volgende storing het hoofd te bieden en zal alles werken.

Wat te doen met de resterende vijf procent? Hoogstwaarschijnlijk zult u het spelclientprogramma of zelfs het besturingssysteem zelf opnieuw moeten installeren. Terwijl u hierover nadenkt, is het handig om uw computer te scannen op virussen - soms helpt het echt. Is het vermeldenswaard dat u na controle uw computer opnieuw moet opstarten.

Aanbevolen: