Hoe Flits Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Flits Uit Te Schakelen?
Hoe Flits Uit Te Schakelen?
Anonim

Flash-banners en websites die met behulp van flash-technologie zijn gemaakt, laden soms de processor en de computer begint langzamer te worden. Dit is vooral merkbaar bij het werken op internet via oude browsers op verouderde computers. Daarom, om het systeem te versnellen, moet u mogelijk de flitser uitschakelen. Bovendien bespaart het je kosten voor internetverkeer.

Hoe flits uit te schakelen?
Hoe flits uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

In de populaire Internet Explorer-browser hangt de manier om de flitser uit te schakelen af van de versie van het programma dat u hebt geïnstalleerd. Gebruik echter vanaf versie 7.0 het volgende mechanisme om flash-objecten uit te schakelen (afhankelijk van de versie zijn kleine nuances nog steeds mogelijk). Ga naar het menu "Service" in het item "Add-ons". Selecteer in het geopende venster "Alle add-ons" en zoek in de algemene lijst de naam "Shockwave Flash Object". Klik onderaan op de knop "Uitschakelen", sluit vervolgens het venster en ververs de pagina die u bekijkt.

Stap 2

Om Flash in Mozilla Firefox uit te schakelen, gaat u naar het menu Extra en selecteert u Add-ons. Ga in het instellingenvenster dat verschijnt naar het tabblad "Plug-ins". U ziet een lijst met geïnstalleerde plug-ins. Zoek de naam "Shockwave Flash" onder hen, selecteer deze en klik op de knop "Uitschakelen" die ernaast verschijnt. Herlaad de pagina.

Stap 3

Om Flash in de Opera-browser uit te schakelen, gaat u naar het hoofdmenu van het programma. Selecteer het item "Instellingen" in het vervolgkeuzemenu, specificeer "Snelle instellingen". Schakel in de lijst die wordt geopend het selectievakje uit naast de optie "Plugins inschakelen". Ververs de pagina die u bekijkt.

Stap 4

Om flash in de Google Chrome-browser uit te schakelen, voert u de programma-instellingen in door op het moersleutelpictogram rechts van de adresbalk te klikken en de opdracht "Opties" in het vervolgkeuzemenu te selecteren. Ga naar het tabblad "Geavanceerd" en klik in de lijst met instellingen die verschijnt op de knop "Instellingen voor inhoud …". Klik in het nieuwe venster in het veld "Plug-ins" op de link "Individuele modules uitschakelen". Zoek in de lijst met browsermodules die verschijnt de module "Flash" en klik op de opdracht "Uitschakelen" eronder. Sluit vervolgens alle instellingenvensters en laad de pagina die u bekijkt opnieuw.

Aanbevolen: