Hoe Flits Uit Te Rekken?

Inhoudsopgave:

Hoe Flits Uit Te Rekken?
Hoe Flits Uit Te Rekken?

Video: Hoe Flits Uit Te Rekken?

Video: Hoe Flits Uit Te Rekken?
Video: Dit gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt 2024, Mei
Anonim

Flash is een platform voor het maken van verschillende webapplicaties zoals animatie, banneradvertenties, games, video- en audio-opnames. Er zijn verschillende manieren om afbeeldingen over de hele pagina van uw site uit te rekken.

Hoe flits uit te rekken?
Hoe flits uit te rekken?

instructies:

Stap 1

Gebruik een tool voor het opmaken van webpagina's, zoals https://makecode.ru/theme/css-30/CSS 3.0. Dankzij de eigenschap achtergrondgrootte wordt de afbeelding op de opgegeven schaal weergegeven. Voer waarden in in eenheden (em, cm, px, etc.) en als een percentage (dit stelt de grootte van de afbeelding in op de breedte of hoogte van het element). Als u één waarde opgeeft, krijgt de tweede de automatische status. Als u omslag of bevat instelt, vult de afbeelding proportioneel de ruimte van de site zonder spaties, en het midden ervan valt samen met het midden van de pagina. Deze methode werkt in browsers: Opera, Safari, Chrome Wat dan ook. Als u Flash in Mozilla Firefox moet weergeven, geeft u in de tag "object" het afbeeldingstype "block" op. Anders is er een verticale schuifbalk in de afbeelding in de browser.

Stap 2

Om de grootte van de flash iets aan te passen, typt u * {marge: 0; padding: 0} op de browserpagina. In een bepaalde browser werkt deze code anders (elke is standaard ingesprongen). Onthoud dat u flitsen kunt uitvoeren en de zoom niet tot 100% kunt beperken. Geef in dit geval de body-tag {display: inline;} op. Het verwijdert de rand rond de afbeelding.

Stap 3

Als u de grootte van een bewegend beeld (clip, video) wilt vergroten, probeer dan een "rubberen" flits te maken die zal veranderen om het browservenster volledig te vullen. Allereerst moet u de onResize-methode maken, die de afbeelding voorbereidt om te reageren op veranderingen in de grootte van het venster. Bind het object vervolgens aan de Stage-klasse zodat het informatie begint te krijgen over het wijzigen van de grootte van het browservenster. Stage heeft enkele statische eigenschappen. In dit geval hebt u de modus Stage.scaleMode = "noScale" nodig, die de film niet volledig schaalt volgens de afmetingen van het venster en individuele elementen in Flash niet uitrekt.

Aanbevolen: