Hoe Een Raam Uit Te Rekken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Raam Uit Te Rekken?
Hoe Een Raam Uit Te Rekken?

Video: Hoe Een Raam Uit Te Rekken?

Video: HOW TO ZEEM 2022, November
Anonim

Het werkvenster van de computer is een onderdeel van de systeeminterface. Maar voor beginners die net zijn gewend aan de allereerste basisprincipes van het beheren van hun eigen pc, is deze term onbekend en zal deze zeker voor de hand liggende problemen veroorzaken bij het begrijpen ervan. Als de verscheidenheid van het menu in het venster enigszins verwarrend kan zijn, kan het onvermogen om de grootte ervan te beheren echt ongemak veroorzaken.

Hoe een raam uit te rekken?
Hoe een raam uit te rekken?

Het is nodig

Windows-computer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Om het venster uit te rekken, verplaatst u de cursor naar de rechterbovenhoek van het werkvenster. U hebt een vierkant pictogram nodig dat zich tussen het nauwe kruis en het streepje dat het vouwt, bevindt. Hierdoor wordt het venster uitgebreid naar het volledige scherm. Met één klik van de linkermuisknop erop, bereik je het gewenste resultaat. Door daar opnieuw te klikken keert u terug naar de vorige vensterafmetingen. Er is een andere manier om het venster volledig te maximaliseren. Om dit te doen, dubbelklikt u gewoon op de bovenrand van het venster, of liever, op de kop. In dit geval zijn de veranderingen ook omkeerbaar bij herhaalde blootstelling.

Stap 2

Gebruik de cursorpijl aan de randen van het venster als u de grootte vrij wilt bepalen. Verplaats de cursor naar een van de randen totdat deze verandert in een dubbele pijl. Sleep vervolgens, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, de rand opzij. Het type wijziging dat u wilt aanbrengen, hangt af van de geselecteerde kant van het venster. Dienovereenkomstig verandert de hoogte wanneer u de onder- of bovenrand vastpakt, en door de rechter- en linkerrand uit te rekken, wordt de breedte aangepast. Het is niet zo eenvoudig om op dergelijke manieren de juiste vierkante vorm te verkrijgen. Als u een proportioneel vierkant werkvenster nodig heeft, sleept u het door de cursor op een van de hoeken te houden. Dat wil zeggen, u kunt het hele venster diagonaal vergroten of verkleinen.

Populair per onderwerp